• 22 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Συνάντηση Περιφερειάρχη με εκπροσώπους μεταφορέων μαθητών

 Συνάντηση Περιφερειάρχη με εκπροσώπους μεταφορέων μαθητών

 Στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην Κομοτηνή είχε συνάντηση σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης με τους εκπροσώπους μεταφορέων μαθητών (ΚΤΕΛ και ταξί) της ΠΑΜ-Θ. Κατά την συνάντηση έγινε ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για το περιεχόμενο και το αποτέλεσμα των επαφών που είχαν την Δευτέρα οι περιφερειάρχες στην Αθήνα με τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, καθώς δρομολογείται η αρμοδιότητα σχεδιασμού της μεταφοράς μαθητών να περιέλθει στις περιφέρειες.

Οι μεταφορείς ζήτησαν την άμεση καταβολή των οφειλομένων, ποσό που φτάνει τα7 εκ.ευρώ σε επίπεδο Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Στο πλαίσιο της διαβούλευσης ανάμεσα στα αρμόδια Υπουργεία με τις Περιφέρειες και τους μεταφορείς, ο κ. Γιαννακίδης ανέλαβε την πρωτοβουλία για ένα ραντεβού στην Αθήνα όπου θα τεθούν επί τάπητος οι ιδιομορφίες που εντοπίζονται σε κάθε νομό της ΠΑΜ-Θ σε σχέση με τις προϋπάρχουσες συμβάσεις, με στόχο να διασφαλιστεί η απόλυτη δέσμευση των οφειλόμενων μέχρι σήμερα ποσών για τη μεταφορά μαθητών.

Διαβάστε επίσης