Έλεγχος της τροχαίας σε όλα τα ασθενοφόρα!

 Έλεγχος της τροχαίας σε όλα τα ασθενοφόρα!

Το 2012, ο πρόεδρος τότε των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας, Κώστας Τσιτσιλικάκης είχε δηλώσει στον τοπικό τύπο ότι τα ασθενοφόρα που χρησιμοποιεί το παράρτημα, δεν είναι κατάλληλα, παρουσιάζουν βλαβες, συχνά δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Τσιτσιλικάκη τότε, διετάχθη προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία Καβάλας, έρευνα για την καταλληλότητα των οχημάτων. Μέσα από μία γραφειοκρατική διαδικασία που κράτησε καιρό, ελέγχθηκαν τα δέκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Καβάλας και όπως φαίνεται βρέθηκαν να είναι όλα σε καλή κατάσταση. Ειδικότερα οι έλεγχοι έγιναν από την τροχαία Καβάλας, τα ασθενοφόρα είχαν περάσει όλα ΚΤΕΟ, ενώ και τα ελαστικά τους ήταν σε καλή σχετικά κατάσταση.
Με λίγα λόγια η αρχικά καταγγελία του κ. Τσιτσιλικάκη δεν επιβεβαιώθηκε, εκείνη όμως η καταγγελία έγινε αφορμή τα ασθενοφόρα να περάσουν τεχνικό έλεγχο και διορθώσουν προβλήματα που ίσως την εποχή της καταγγελίας υπήρχαν.
Σήμερα το ΕΚΑΒ Καβάλας, εξυπηρετείται με τα ασθενοφόρα αυτά, ενώ έχει ενισχυθεί από άνοιξη του 2014 με ασθενοφόρα που πήρε από το νοσοκομείο Καβάλας.

Διαβάστε επίσης