Έλεγχος 5 ωρών στο κρουαζιερόπλοιο!

 Έλεγχος 5 ωρών στο κρουαζιερόπλοιο!

Πέντε εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Υγείας της περιφερειακής ενότητας Καβάλας με επικεφαλής τον διευθυντή της υπηρεσίας Χρήστο Παπαδόπουλο, βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο κεντρικό λιμάνι κατά την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Europa 2.

Διενήργησαν αναλυτικό έλεγχο μές στο κρουαζιερόπλοιο, στο οποίο έμειναν περισσότερες από πέντε ώρες.

Είχαν εντολή από το υπουργείο υγείας – ουσιαστικά επελέγη το λιμάνι της Καβάλας για να ελεγχθεί το συγκεκριμένο πλοίο – με βάση τις οδηγίες που έφτασαν στο υπουργείο υγείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι έλεγχοι πλέον είναι πιο αναλυτικοί. Ουσιαστικά εκπορεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρόμοιο έλεγχο η ίδια υπηρεσία έκανε λίγες ημέρες νωρίτερα στο κρουαζιερόπλοιο που κι αυτό επισκέφθηκε την Καβάλα την προηγούμενη εβδομάδα, Thomson Spirit.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτές διαπίστωσαν διάφορα σημεία στη λειτουργία του πλοίου που πρέπει να διορθωθούν, διατυπώνοντας τις παρατηρήσεις τους.

Με βάση τη διαδικασία που είχε προηγηθεί κι επειδή τα κρουαζιερόπλοια πρέπει να ελέγχονται κάθε έξι μήνες, επιλέχθηκε το λιμάνι της Καβάλας, για να γίνει εδώ ο έλεγχος στα κρουαζιερόπλοια που προαναφέραμε.

 

Διαβάστε επίσης