Έπεσε για ύπνο χωρίς θέα και σηκώθημε με το λιμάνι “πιάτο” μπροστά του …

 Έπεσε για ύπνο χωρίς θέα και σηκώθημε με το λιμάνι “πιάτο” μπροστά του …

Eνας φίλος που μένει στο Φάληρο έπεσε για ύπνο το βράδυ της καταιγίδας , όπως κάθε βράδυ , γύρω στις 10 χωρίς να τρέχει κάστανο.

Οταν σήκώθηκε μετά απο κανα δίωρο για να κατουρήσει έριξε μια ματιά έξω απο το παράθυρο του και διαπίστωσε έκπληκτος οτι ξαφνικά έβλεπε , πιάτο , το λιμάνι κάτι που δεν γινότανε γιατί του κόβανε την θέα τα δέντρα μέσα στο πάρκο.

Μετά απο λίγα λεπτά διαπίστωσε οτι όλα τα δέντρα , εκτός απο ένα , είχανε ξηλωθεί απο την ριπή του δυνατού αέρα που τα χτύπησε και έτσι το πάρκο έμεινε φαλακρό.

Τώρα η θέα απο το μπαλκόνι του σπιτιού του είναι ανεπανάληπτη.

Σήμερα στο πάρκο Φαλήρου υπάρχει μόνο ένα δέντρο ψηλό και αυτό πρός την μεριά της παραλίας το οποίο νομίζω οτι αν δεν κόψουν οι υπηρεσίες του Δήμου θα πέσει στον επόμενο ανεμοστρόβιλο.

Το πάρκο Φαλήρου θα κάνει πολύ καιρό να επανέλεθει στην προ τσουνάμι κατάσταση και χρόνια αν υπολογίσουμε και τα δέντρα που ξηλώθηκαν.

Δεν ξέρω αν ο Δήμος θα προχωρήσει στην φύτευση νέων δέντρων , αλλιώς ποιά η έννοια του πάρκου, αλλα θα πρέπει αν τελικά το πράξει να επιλέξει με αλλά κριτήρια απο αυτά που επέλεξαν πρίν απο 30 χρόνια τον τύπο των δέντρων που πλέον θα πρέπει να αντέχουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες και ιδιαίτερα σε ισχυρούς νοτιάδες αφού η Καβάλα τα τελευτάια χρόνια χτυπιέται ανελέητα απο ισχυρούς νοτιάδες που μπορούν ανα πάσα στιγμή να κάνουν την ζημιά.

Νοτιάδες φοβεροί και τον χειμώνα αλλα και το καλοκαίρι.

Εύχομαι άλλο κακό να μην μας βρεί γιατί σε μια εποχή που δεν υπάρχει το τυρί για να φάμε το ψωμί μόνο για τέτοια δεν είμαστε.

Η κρίση που ακόμα ταλαιπωρεί την χώρα εκτός απο την οικονομική ζημιά που έχει προκαλέσει σε όλους τους έλληνες έχει αποψιλώσει και όλες τις υπηρεσίες σε πρώτο και δεύτερο βαθμό.

Κοινώς δεν λειτουργεί τίποτα στην χώρα που ακόμα δυστυχώς πάει με αυτόματο πιλότο.

Ο κρατικός μηχανισμός είναι υπο διάλυση και καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα αντιμετωπίζονται αυτές οι καταστάσεις.

 

Ψάχνει τα μονοπάτια ο πρωθυπουργός για να φθάσει στην βρύση

 

Ο πρωθυπουργός απο την Νέα Υόρκη που βρίσκεται προσπαθεί να φέρει και πάλι στην επικαιρότητα το θέμα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους αφού για το ίδιο θέμα απο τους Γερμανούς φάγαμε πόρτα και μάλιστα γερή.

Τα νούμερα δεν βγαίνουν, τα μνημόνια δεν βγαίνουν, αλλα η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε δεν θέλουν να ακούσουν κουβέντα για νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους.

Αυτή η άρνηση τους σε οποιαδήποτε συζήτηση και σκέψη γύρω απο αυτό το θέμα έχει αναγκάσει τον πρωθυπουργό να ψάχνει να βρεί άλλα μονοπάτια προκειμένου να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι ένα δεύτερο κούρεμα που θα δώσει και την οριστική λύση στο ελληνικό πρόβλημα.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ξεκίνησε τα ραντεβού με την Λαγκάρντ και το ΔΝΤ που έτσι και αλλιώς είναι μαζί μας απο καιρό αφού η Λαγκάρντ ήτανε η μόνη που με νόημα φώναζε στην Ε.Ε. που ελέγχεται πλήρως απο τους Γερμανούς να δώσουν μια οριστικά λύση στο ελληνικό πρόβλημα και οχι να να δίνουν παρατάσεις ζωής με λύσεις δανεισμού που στην ουσία δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο στην ομηρία της χώρας για περισσότερα χρόνια.

 

Μας φάγανε

τα “δεμένα”

Τα “δεμένα” στοιχεία που χώνανε βαθειά τα μέλη της Χρυσής Αυγής τελικά λύθηκαν μέσα σε λίγες ώρες και έτσι οι 3 απο τους 4 βουλευτές που περάσανε το κατώφλι ανακριτή και εισαγγελέα μείνανε τελικά ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και άρχισε και πάλι το τσιφτετέλι με απειλές κλωτσιές και σφαλιάρες.

Η είδηση της αποφυλάκισης των 3 προκάλεσε παγωμάρα στις τάξεις της κυβέρνησης που περίμενε διαφορετική εξέλιξη.

Τα “δεμένα” τους είχανε οδηγήσει σε άλλα συμπεράσματα.

Πάντως ο ¨”δεμένος” Κασιδιάρης είναι ελεύθερος και έτοιμος να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας.

Αυτά και για σήμερα.

Να παιρνάτε καλά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης