Ίσως σήμερα ασφαλτοστρώσεις

 Ίσως σήμερα ασφαλτοστρώσεις

Βάσει προγράμματος άρχισε χθες το πρωί, παρέμβαση στην οδό Δαγκλή, μπροστά από το εργατικό κέντρο, για την απόξεση της παλαιάς ασφάλτου.
Ο προγραμματισμός τηρείται κατά γράμμα. Ο δρόμος ήταν κλειστός. Παρόμοιες εργασίες είναι να γίνουν σήμερα από τις 2.30 το μεσημέρι, στην οδό Δαγκλή, από την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Παλαιολόγου.
Εννοείται ότι το μεσημέρι και το απόγευμα η οδός Δαγκλή θα είναι κλειστή για απόξεση της παλαιάς ασφάλτου.
Εικάζεται ότι αν πάνε όλα καλά η ασφαλτόστρωση στο προαναφερθέν τμήμα της οδού Δαγκλή είναι πιθανό να γίνει ακόμη και σήμερα το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ. Σε διαφορετική περίπτωση η ασφαλτόστρωση και στα δύο σημεία απ΄ όπου απομακρύνθηκε η παλαιά κατεστραμμένη άσφαλτος, θα γίνει την Τετάρτη το πρωί. Έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, Βοηθά το γεγονός ότι η κίνηση στους δρόμους που αναφέραμε χθες – σήμερα αλλά και την Τετάρτη θα είναι περιορισμένη. Υπάρχει ήδη προειδοποιητική ανακοίνωση από πλευράς του Δήμου Καβάλας και του κατασκευαστή πολιτικού μηχανικού Αλεξ. Τζεβελέκη.
Ο κ. Τζεβελέκης υλοποιεί εργολαβία ασφαλτοστρώσεων σε διάφορα σημεία του Δήμου Καβάλας, Το έργο μετά τις οδούς Δαγκλή και Ρωμανού, θα ολοκληρωθεί με ασφαλτοστρώσεις στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα και στον Αμυγδαλεώνα.

Διαβάστε επίσης