Αγρίεψε ο καιρός …

 Αγρίεψε ο καιρός …

Η επιδείνωση του καιρού που όλοι περιμέναμε είναι σε πλήρη εξέλιξη με βροχές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

Εμείς φαίνεται οτι για άλλη μια φορά θα περάσουμε και αυτό το κύμα κακοκαιρίας χωρίς να επηρεαστούμε σοβαρά απο τα φαινόμενα όπως θα γίνει σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Για παράδειγμα ΄για την πόλη της Καβάλας δεν προβλέπονται χιόνια παρά μόνο βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες.

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι μια εβδομάδα μουντή , χλώμη , υγρή και παγωμένη.

Χιόνια δεν υπάρχουν στο πλάνο αλλα υπάρχουν όλα τα άλλα.

Μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού εδώ για την περιφέρεια μας θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Η απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού έχει προκαλέσει τριγμούς στις σχέσεις των μελών της 1Ν αφού οι περρισσότεροι και φυλακισμένοι θεωρούν οτι ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν έχει πλέον καμμία σχέση με την οργάνωση και δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να συνεχίσει την δράση της τώρα που είναι εκτός φυλακών.

Αφήστε που τα φερόμενα ως ηγετικά στελέχη της οργάνωσης θεωρούν τον Χριστόδουλο Ξηρό ώς άνθρωπο της ΕΥΠ και βλέπουν σκοπιμότητες πίσω απο την απόδραση (;) του.

Απο την πλευρά της η ελληνική αστυνομία δίνει 4 εκατομμύρια σε όποιον παραδόσει στις αρχές τον Νο1 αυτήν την στιγμή καταζητούμενο στην Ελλάδα γιατί είναι αλήθεια οτι η κυβέρνηση Σαμαρά δέχεται σοβαρές και μεγάλες πιέσεις απο τους Αμερικάνους για να συλάβουν και να οδηγήσουν και πάλι στη φυλακή τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Επαναλαμβάνω αυτό που είχα γράψει και στο παρελθόν οτι αν ο Χριστόφουλος Ξηρός είναι στην Ελλάδα θα τον πιάσουν αργά ή γρήγορα.

Αν την έχει κοπανήσει εκτός Ελλάδας τότε υπάρχει πρόβλημα για τις ελληνικές αρχές αν και νομίζω οτι και μετά το βιντεοσκοπημένο μήνυμα που έστειλε έδειξε οτι είναι εντός συνόρων της χώρας.

Κατα τα άλλα πάμε καλά αλλά συνεχίζουμε χειμερινά μετά τις καταπληκτικές μέρες με τις καταπληκτικές θερμοκρασίες που μας συνόδευσαν τις περισσότερες μέρες του Γενάρη.

Φαίνεται οτι τον Φλεβάρη θα δούμε το πραγματικό ΄πρόσωπο του χειμώνα αφού σύμφωνα με τα ημερομήνια ο χειμώνας που ζούμε θα έχει πολλές χιονοπτώσεις και στα πεδινά.

Μπορεί μέχρι σήμερα οι προβλέψεις αυτές να μην έχουν βγεί αλλα ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα.

Δύσκολα τα πράγματα για τον ΑΟΚ που καλείται για άλλη μια φορά να ξεπεράσει ένα σωρό εμπόδια προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει και να μην διαλύσει γιατί όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 24άωρα δείχνουν σημάδια διάλυσης.

Είναι πολύ πιθανό μετά την διαφωνία μεταξύ των μελών της διοίκησης που έχει οριστεί απο το Ειρηνοδικείο για να τρέξει την ομάδα η διοίκηση να διαλυθεί και επιστρέψουμε στο σημείο 0.

Τα επόμενα 24άωρα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης με τον Ερασιτέχνη καλούνται να πάρουν πρωτοβουλίες και να δούνε όλα τα πιθανά σενάρια μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να λειτουργήσει η ομάδα με την διοίκηση Ειρηνοδικείου που έδινε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες τον πρώτο λόγο στην ομάδα Τσάκα που φαίνεται όμως οτι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αφού οι σχέσεις μεταξύ των επιχειρηματιών αυτής της ομάδας έχει περάσει σε μια άλλη φάση , πολύ δύσκολη και κρίσιμη που βάζει σε σοβαρό κίνδυνο τον αρχικό σχεδιασμό που είχανε για την ομάδα.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται οτι ο Τσάκας έχει μείνει μόνος του αφού έχουν αποχωρήσει αφού πρώτα διαφωνήσανε , οι Μορφιάδης – Ελευθεριάδης και κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται με τις χορηγίες που έρχονται απο έξω.

Τα επόμενα 24άωρα θα είναι πολύ κρίσιμα για τον ΑΟΚ.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης