Αισιόδοξα τα μηνύματα απο τα stress test των τραπεζών

 Αισιόδοξα τα μηνύματα απο τα stress test των τραπεζών

Αισιόδοξα τα μυνήματα απο τα stress test των τραπεζών που δειξανε οτι οι ελληνικές τράπεζες υπέστησαν τελικά μικρότερη ζη,μιά απο τις στραβοτιμονιές του Τσίπρα και θα χρειαστούν λιγότερα λεφτά για την τρίτη αν δεν κάνω λάθος ανακεφαλαιοποίηση τους.

Όλα αυτά σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών των Ευκλείδη Τσακαλώτο που μιλά τα ελληνικα όπως η αείμνηστη ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ο οποίος διαβεβαίωσε το ελληνικό κοινοβούλιο το Σάββατο οτι και η ανακεφαλαιοποίηση και η ρύθμιση των κόκκικων δανείων θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Αυτό πολύ απλά σημαίνει οτι άρση capital cantrol να περιμένετε απο 1/1/2016 και μετά.

Αν όλα πάνε καλά προς τα τέλη αυτή της εβδομάδα αναμένεται η κυβέρνηση που εισέπραξε την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ να την “σπάσει” και να πληρώσει τα οικογενειακά επιδόματα που θα ΄έπρεπε να έχουν πληρωθεί εδώ και αρκετές ημέρες αλλα ποιος να μαλώσει το κράτος ;

Το κράτος όταν είναι να πληρώσει και αδυνατεί πολύ απλά μεταθέτει την ημερομηνία καταβολής ενώ για τους ΄πολίτες όταν περάσει η ημερομηνία πληρωμής κάποιου φόρου ή δόσης οι τόκοι τρέχουν.

Αυτή είναι μια ακόμα πολύ μεγάλη διαφορά της Ελλάδας απο τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Για τον λόγο αυτό και πολλούς άλλους η Ελλάδα θα βασανιστεί για να γυρίσει σελίδα.

Με όλα αυτά τα σαμαγιαλίκια που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια εντός και εκτός της χώρας  ποιά σοβαρή εταιρία θα μας εμπιστευτεί και θα έρθει να επενδύσει ;

Οταν αυτά που λέμε το 2012 τα αναιρούμε το 2013 ποιός θα πάρει στα σοβαρά ;

Πρίν απο μερικά χρόνια η κυβέρνηση παρότρυνε τους πολίτες να παίρνουν υδριβικά αυτοκίνητα που έχουν μηδενικούς ρύπους ΄τάζοντας τους μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και έρχεται σήμερα και το παίρνει πίσω γιατί τα νούμερα δεν βγαίνουν.

Μπορεί το σωστό να είναι οτι τέλη κυκλοφορίας πρέπει να πληρώνουν όλοι άσχετα με την τεχνολογία του αυτοκινήτου αλλα δεν μπορείς ρε μπουρδέλο κράτος να λές την μία πάρτε υδριβικά αυτοκίνητα για να μην πληρώνετε τέλη και την άλλη να το αναιρείς και να βάζεις τέλη κυκλοφορίας και σε αυτή την κατηγορία των αυτοκινήτων.

Δεν έχεις  μπέσα και είσαι αναξιόπιστος.

Αυτό θα πρέπει να αλλάξει ο Τσίπρας και η πρώτη φορά αριστερά.

Να μπορεί ο έλληνας πολίτης να κάνει τον προγραμματισμό του και να μην του τα αλλάζουν όλα κάθε χρόνο ανάλογα με αν βγαίνουν ή δεν βγαίνουν τα νούμερα.

Ο Ευκλείδης έχει καλές προθέσεις, έχει πάρει χαμπάρι πως παίζεται το παιχνίδι στις Βρυξέλες αλλά είναι σίγουρο και είναι θέμα χρόνου οτι θα παρασυρθεί και αυτός απο το ποτάμι της αυθαιρεσίας της αναρχίας και της διαπλοκής που μαστίζει αυτή την χώρα.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας μας βρίσκεται εντός των πυλών.

Κάνουν λάθος όλοι αυτοί που πιστεύουν οτι οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας είναι εκτός συνόρων.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας είναι ο κακός της ευατός και οι κακές συνήθειες που έχουν αποκτήσει  οι πολίτες της  λειτουργώντας σε ένα κράτος πελατειακό σάπιο και διεφθαρμένο.

Αυτό για να αλλάξει θα πρέπει να αλλάξουμε και εμείς οι ίδιοι.

Μην τα περιμένουμε όλα απο τον Σόϊμπλε.

Καλό μήνα λεβέντες και καλό χεμώνα.

Καλά την βγάλαμε τον Οκτώβρη και απο ότι φαίνεται καλά θα πάει και η πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη αφού δεν θα έχουμε φαινόμενα.

Θα έχουμε μια σημαντική πρώση της θερμοκρασίας αλλα θα έχουμε σχεδόν καθημερινά ηλιοφάνεια.

Ήλιος με δοντάκια που το λένε.

Εύχομαι μέσα στον Νοέμβρη καλύτερα αποτελέσματα και για την Ένωση στο μπάσκετ αλλά και τον ΑΟΚ στο ποδόσφαιρο γιατί και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει πρόβλημα.

Και το καραβάκι του ΑΟΚ και το κραβάκι του μπάσκετ βάζουν νερά αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα και να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 14.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης