• 17 Μαΐου 2024,

Ακάκιε το νού σου στα ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ !

 Ακάκιε το νού σου στα ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ !

Το θέμα των τελευταίων ημερών του Αυγούστου  και των πρώτων ημερών του Σεπτέμβρη είναι εκτός όλων των άλλων και η βάπτιση της κόρης του Ματέο και της Ελένη Μενεγάκη που έγινε στην Άνδρο και πήρε το όνομα Μαρίνα.

΄Πίσω απο το συγκεκριμένο όνομα υπάρχει μια τρυφερή και καλά ιστορία αφού η Μαρίνα η αγαπημένη γιαγιά του Ματέο ήταν αυτή που έκανε την μικρή επιχείρηση της ΜΙΣΚΟ κολοσσό και είχε την πορεία που είχε μέχρι που ανέλαβε ο Ματέο ο εγγονός και τα τακτοποίησε όλα.

Πάει και ο ΑΚΑΚΙΟΣ , πάει και ο γάϊδαρος και πάει και η ΜΙΣΚΟ που άλλαξε ιδιοκτήτη.

Για τον λόγο αυτό πλέον ο Ματέο ασχολείται με τα τουριστικά.

Παράτησε τον ΑΚΑΚΙΟ και έφτιαξε ένα ξενοδοχείο που ανακαινίστηκε με  οικονομική πρωτοβουλία της Μενεγάκη που έριξε πολύ και ζεστό χρήμα και μετέτρεψε την ξενοδοχειακή μονάδα του ΑΚΑΚΙΟΥ σε RESORT.

Να ξέρετε οτι οι περισσότεροι έλληνες ψάχνουν να βρούν μια ΜΕΝΕΓΑΚΗ στην ζωή τους.

Η Μενεγάκη στην φάση που είναι αυτή και στην φάση που είναι η υπόλοιπη Ελλάδα λειτουργεί ώς εξάρι στο ΛΟΤΤΟ.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες η Μενεγάκη μετράει και ώς γυναίκα και ώς οικονομική δύναμη αφού κάνει μια δουλειά που της αποδίδει σχετικά εύκολα πολλά λεφτά.

Τώρα όσο αφορά τον ΑΚΑΚΙΟ αυτός συνεχίζει να ανεβαίνει και να κατεβαίνει ορη και πλαγιές ψάχνοντας να βρεί τα μακαρόνια που πρέπει να είναι ΜΙΣΚΟ !

Τέλος των πάντων η κόρη του Ματέο και της Ελένης βαφτίστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και το γλέντι που έγινε κράτησε περίπου 3 μέρες σύμφωνα και με τα όσα ανέβασε η Ελένη στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

H Φώφη Γεννηματά μίλησε σε κάποια πόλη της Ελλάδας και δήλωσε οτι το ΠΑΣΟΚ θα είναι η έκπληξη των προσεχών εκλογών.

Υπάρχει μια αισιοδοξία οτι το κόμμα και λόγω της κωλοτούμπας του Τσίπρα που αν μη τι άλλο δικαιώνει τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων θα αρχίσει να παίρνει μπρος και να ανεβάζει τα ποσοστά του.

Το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται οτι δεν θα κατέβει στις εκλογές αυτές αφού στις προηγούμενες το φάγανε το παγωτό αλλα ο ίδιος δεν επιστρέφει στο κόμμα που με τόσο μεγάλη ευκολία διέσπασε αφού οι όροι του δεν έγιναν δεκτοί απο την ηγεσία του κόμματος.

Ο Παπανδρέου ο Γιώργος που πλέον είναι ένα πολιτικό πτώμα αν επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει σιωπηρά και θα έχει τον ρόλο του νυχτοφύλακα.

Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι για τον ΓΑΠ έχουν τελειώσει.

Ντιμπέϊτ ζήτησε ο Μεϊμαράκης απο τον Τσίπρα και ο τελευταίος του απάντησε “Οσα θες , όρεξη να έχεις “.

Καταλαβαίνετε οτι υπο αυτές τις συνθήκες τα ντιμπέϊτ που θα γίνουν θα είναι σίγουρα δύο ίσως και τρία.

Ένα μεταξύ όλων των αρχηγών των κομμάτων , ΄και δύο μεταξύ τους για να έχουν χρόνο να τις λύσους όλες τις διαφορές τους.

Πάντως αγαπητοί αναγνώστες ένα ντιμπέϊτ με Μεϊμαράκη και Τσίπρα θα έχει ενδιαφέρον αφού και οι δύο είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί.

Εγώ βέβαια αν ήμουνα Μεϊμαράκης θα μαζευόμουνα όσο αφορά τα ντιμπέϊτ αφού είναι γνωστό οτι το ατού το μεγάλο του Τσίπρα είναι η αλήθεια του λόγου του.

Ο Τσίπρας όταν μιλάει κερδίζει γιατί λέει αλήθειες.

Μπορεί να γίνανε λάθη τους προηγούμενους μήνες της δύσκολης διαπραγμάτευσης με αποτελέσματα που φέρανε την ελληνική οικονομία στο χείλος του γκρεμού αλλα ο ελληνικός λαός έχει πειστεί οτι ο Τσίπρας το πάλεψε και έκανε οτι μπορούσε και οταν κατάλαβε οτι δεν μπορεί έβαλε την όπισθεν και πήρε τον άλλο δρόμο τον ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι το νεώτερο και το συγκλονιστικό.

Ο καιρός παρά το γεγονός οτι ημερολογιακά περάσαμε στο πρώτο μήνα του Φθινοπώρου παραμένει καλοκαιρινός και θα είναι όλη την εβδομάδα με θεμροκρασίες κάπου εκεί στους 30 με 33 βθαμούς.

Σίγουρα το πρώτο δεκπανθήμερο του Σεπτέμβρη θα είναι καλοκαιρινό με καλές θερμοκρασίες και ίσως στο δεύτερο να έχουμε και τις πρώτες βροχές.

Ανεξάρτητη αλλα στο πλευρό του Λαφαζάνη η Κωνσταντοπούλου που αναμένεται μετά τις εκλογές στις 20 του μήνα να εξαφανίζεται πολιτικά.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

΄Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης