• 20 Απριλίου 2024,

Ακολουθεί Γολγοθάς για τους Κύπριους

 Ακολουθεί Γολγοθάς για τους Κύπριους

Όποιος και να είναι ο νικητής των εκλογών της Κύπρου έχει μπροστά του να ανέβει ένα Γογλοθά και ο ίδιος και πολύ περισσότερο οι Κύπριοι αφού θα ζήσουν σε ένα μεγάλο ποσοστό αυτά που έζησαν οι έλληνες κυρίως απο το 2010 και μετά όταν είχανε αρχίσει να στενεύουν τα περιθώρια και έπρεπε να δοθεί μια οριστική λύση που όμως θα έβαζε τέλος στα κερδοσκοπικά παιχνίδια αυτών που ήταμε μεταξύ των σωτήρων μας και βγάλανε πολύ χρήμα απο την ιστορία αυτή.

Η Ελλάδα θα μπορούσε να σωθεί μέσα σε ένα βράδυ αλλα σώθηκε μετά απο 4 χρόνια γιατί αυτά τα 4 χρόνια όσο εμείς βουλιάζαμε κάποιοι πλουτίζανε.

Για αυτό και απεύφεγαν οι Ευρωπαίοι να δώσουν οριστική λύση και κάθε φορά που ανταμώνανε για την Ελλάδα δίνανε παρατάσεις ζωής.

Το έγκλημα ήτανε οργανωμένο και αναγκαστήκανε να δώσουν οριστική λύση όταν πήρανε χαμπάρι οτι είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Η Κύπρος σίγουρα δεν θα ζήσει την ίδια τραγωδία γιατί τώρα ακόμα και οι κερδοσκόποι μάθανε ποιός είναι ο ποιός σύντομος δρόμος για να βγάλεις λεφτά εις βάρος μιας χώρας που χαροπελεύει οικονομικά και όλα θα γίνουν πιο γρήγορα.

Σίγουρα θα ανέβει και η Κύπρος τον δικό της Γολγοθά που θα είναι όμως μικρότερος.

Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία και καλό κουράγιο.

ΑΓΑΝΤΑ που το λέμε.

Κέρδισε την ελευθερία του

με χρήμα

Πολύ χρήμα έσμπρωξε ο Πιστόριους προκειμένου να μείνει ελεύθερος στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος της αρραβωνιαστικιάς του την οποία και ο Πιστόριους έπεισε μάλλον τους δικαστές οτι την πέρασε για κουκουλοφόρο εισβολέα και για αυτό την πυροβόλησε μέσα στο ίδιο το σπίτι του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τον προσωπική ζωή του Πιστόριους ο παραολυμπιονίκης είχε πάντα ερωτικές σχέσεις πάθους μόνο με μοντέλα ξανθά και άκρως ελκυστικά ενώ σε όλα σχεδόν τα επεισόδια της ζώης του υπάρχουν όπλα.

Ο Πιστόριους το έφαγε το κορίτσι γιατί ο άνθρωπος γενικότερα έχει ένα θέμα με το κορίτσι αυτό με το οποίο είχε χωρίσει ουκ ολίγες φορές και μάλιστα επεισοδιακά μέχρι που την καθάρισε και ησύχασε.

Ο Πιστόριους που ζεί σε σπίτι με χρυσούς μπεντέδες έδωσε πολύ χρήμα προκειμένου να μείνει ελεύθερος και δεν ξέρω αν τελικά σε αυτήν την ιστορία θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία !

Οσο αφορά τον καιρό υποδεχόμαστε τον Μάρτιο αυτήν την εβδομάδα με γενικά καλές καιρικές συνθήκες και άνοδο της θερμοκρασίας,

Σε ορισμένες μάλιστα περιοχές η θερμοκρασία θα φθάσει μέχρι και τους 19 βαθμούς !

Καταλαβαίνετε οτι έχουμε φάει τον γάϊδαρο και έχει μείνει η ουρά την οποία θα έχουμε φάει μέχρι και τις 15 του Μάρτη.

Για το πως πέρασε ο φετεινός χειμώνας μην το πείτε ούτε του παπά.

Μακάρι απο εδώ και στο εξής να έχουμε μόνο τέτοιους χειμώνες.

Όπως λέει και ένα φιλαράκι μου με ένα φούτερ τον βγάλαμε τον φετεινό χειμώνα.

Και μετά ξυπνήσατε …

Το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνεται αυθημερόν η απόδοση του ΦΠΑ απο τις εταιρίες που το κρατούν και στο τέλος του μήνα αντί να το πληρώνουν το καταπίνουν.

Αυτό το μέτρο θα ήτανε καλό αλλα είναι αδύνατον να γίνει σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που δεν έχει την οργάνωση και την υποδομή να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο.

Ο Γιώργος Μαυραγάνης , ο υφυπουργός Οικονομικών που βγάζει προς τα έξω αυτές τις σκέψεις του υπουργείου είναι πολύ αισιόδοξος και για τον κρατικό μηχανισμό και τις λειτουργίες του.

Για να το κάνει αυτό η Ελλάδα θα πρέπει ο κρατικός μηχανισαμός να γίνει Μπαρτσελόνα σε λειτουργία και αυτοματισμούς.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους γύρω σας.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης