• 18 Μαΐου 2024,

Ακτή Περιγιαλίου: Σκουπίδια και λίγες ομπρέλες

 Ακτή Περιγιαλίου: Σκουπίδια και λίγες ομπρέλες

Συμπολίτες διαμαρτύρονται αυτή τη φορά για την ακτή του Περιγιαλίου, την ανατολική της πλευρά από το πρώην κατάστημα «Αχιλλέας» κι ανατολικότερα. Διατυπώνουν ποικίλα και δικαιολογημένα παράπονα για τον περιορισμένο αριθμό ομπρελών στην ακτή, κυρίως όμως για τα σκουπίδια που πάλι στην περιοχή αυτή είναι πάρα πολλά.

Πρόκειται για σκουπίδια τόσο στην αμμουδιά όσο και στην παρακείμενη αυτής ζώνη, ανάμεσα δηλαδή στην ακτή και την οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Δήμος Καβάλας πάντα έβαζε περιορισμένες ομπρέλες σε αυτό το σημείο της ακτής του Περιγιαλίου. Το ίδιο έγινε και φέτος. Κατά συνέπεια σε μικρή απόσταση να λειτουργεί μία καλά οργανωμένη ακτή που τιμήθηκε με γαλάζια σημαία και ανατολικότερα του πρώην καταστήματος «Αχιλλέας», η περιοχή να φαίνεται και να είναι παραμελημένη. Επίσης ισχύει και το γεγονός ότι πέραν των σπουπιδιών ακόμη και στην αμμουδιά, δεν έχουνε κοπεί καθόλου τα χόρτα στο πεζοδρόμιο προς την πλευρά της Ανατολικής εξόδου της Καβάλας.

Η εφημερίδα μας δέχτηκε παράπονα επωνύμως από καβαλιώτες, οι οποίοι έγραψαν το εξής μήνυμα: «Οι υπεύθυνοι του Δήμου Καβάλας πιστεύω ότι θα έπρεπε να ντρέπονται για την κατάντια στην παραλία του Περιγιαλίου. Έξι μετρημένες ομπρέλες ανάμεσα στον πρώην «Αχιλλέα» και την «Κυρά Βαγγελιώ», αμέτρητα σκουπίδια στην άμμο, αλλά και στο χώρο που παρκάρουν τα αυτοκίνητα. Καλαθάκια ούτε για δείγμα. Τι να πω; Όλα αυτά σε μία παραλία που κέρδισε μπλε σημαία. Άτομα με κινητικά προβλήματα ούτε να πλησιάσουν μπορούν. Κι άλλη φορά το έχω θίξει αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

 

Διαβάστε επίσης