Ανακοίνωση ιδρύματος «Αγ. Μαρίνα»

 Ανακοίνωση ιδρύματος «Αγ. Μαρίνα»

Το ίδρυμα μέριμνα για το ειδικό παιδί «Αγία Μαρίνα» με πρωτοβουλία του προέδρου Σταύρου Πεταλωτή, εξέδωσε χθες ένα ασυνήθιστο για τα τοπικά δεδομένα δελτίο τύπου. Αναφέρεται στην αγανάκτηση που επικρατεί σε αυτό, από τους γονείς των παιδιών, τους εργαζόμενους και το διοικητικό συμβούλιο, για τη στάση που κράτησε μία εργαζόμενη και ο σύζυγός της, οι οποίοι κατηγορούνται ότι επέμεναν στη δικαστική προσφυγή κατά του ιδρύματος Αγία Μαρίνα, παίρνοντας 8.500 ευρώ, παρεμβαίνοντας στη διαδικασία χρηματοδότησης του ιδρύματος από το κράτος.
Αυτά τα χρήματα αναφέρει η ανακοίνωση προορίζονταν για να πληρωθεί μέρος του χρέους στο ΙΚΑ.
Σε αντίθεση με τη συγκεκριμένη περίπτωση της εργαζόμενης αναφέρει η ανακοίνωση, το υπόλοιπο προσωπικό είχε συμφωνήσει με τη σημερινή διοίκηση να εισπράξει μόνο το 50% των δεδουλευμένων. Ουσιαστικά η διοίκηση του ιδρύματος Αγία Μαρίνα, κατηγορεί την εργαζόμενη, το σύζυγό της και το δικηγόρο της εργαζόμενης ότι έβαλαν πάνω απ΄ όλα τα χρήματα, επέμεναν στη δικαστική αντιπαράθεση με το ίδρυμα και δικαιώθηκαν, στερώντας όμως από αυτό σημαντικά έσοδα.
Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Πρέπει να ξέρουν ότι εκτός από αυτήν τη δίκη υπάρχει και η Θεία Δίκη. Ντροπή, ντροπή, ντροπή!»
Η εφημερίδα μας δε δημοσιεύει τα στοιχεία όσων εμπλέκονται στην υπόθεση, θεωρώντας ότι δεν είναι επαρκώς ενημερωμένη για το κατά πόσο το κείμενο της καταγγελίας δικαιολογείται ή όχι.
Επιφυλάσσεται πάντως να επανέλθει στο θέμα, εφόσον χρειαστεί, κάνοντας τη δική της έρευνα.

Διαβάστε επίσης