ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ – “Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ” ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ – “Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ” ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

“Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ” ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας, που σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δέχθηκαν με ανοιχτή καρδιά και νου το μήνυμά μας.

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ είναι πλέον μια σημαντική δύναμη στην κοινωνία και στο δημοτικό συμβούλιο, μια δύναμη με την φιλοδοξία να αλλάξει το δήμο και τον τόπο μας.

Δεν πρόκειται να μείνουμε θεατές στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Μετά την ολοκλήρωση των εκλογών θα προωθήσουμε αμέσως ένα πρόγραμμα πολιτικών πρωτοβουλιών με στόχους:

• Κάθε ευρώ του δήμου να πιάνει τόπο!
• Κανείς συμπολίτης μόνος!
• Τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών στην πρώτη γραμμή!
• Ναι στην Ανάπτυξη – Πόλεμος στην ανεργία!
• Η Καβάλα Τουριστικός Προορισμός!

Εμείς:

Με βαθειά συναίσθηση της ευθύνης, που αναλάβαμε έναντι των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα απέναντι σε εκείνους, που δέχθηκαν το όραμά μας και του έδωσαν με την ψήφο τους πνοή.

Έχοντας την αμετάκλητη θέση ότι, οι αρχές και οι αξίες προς τις οποίες δηλώσαμε πίστη σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, δεν επιδέχονται εκπτώσεις και συμβιβασμούς.

Θέλοντας να τιμήσουμε τους ψηφοφόρους που μας ψήφισαν και να τηρήσουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για μία καλύτερη πόλη και θέλοντας να πορευτούμε με τους πολίτες συνειδητοποιημένους και ενωμένους με στόχο τη διασφάλιση του μέλλοντός τους και του μέλλοντος των παιδιών τους.

Πιστεύοντας ότι, οι αναγκαίες αλλαγές για την πόλη μας και τη ζωή των πολιτών της προϋποθέτουν την ενότητα, την συστράτευση και την κοινή δράση του συνόλου των δημοτικών παρατάξεων, του συνόλου των φορέων και του συνόλου των δημοτών.

Έχοντας ανοιχτά καταγγείλει το κατεστημένο της πόλης μας, που δρα συγκροτημένα και εναλλάσσει την απειλή με την υπόσχεση.

Θεωρώντας εκτός της λογικής μας και της ηθικής μας την ψηφοθηρική λογική των υποσχέσεων.

Αρνούμενοι το οποιοδήποτε μικροπαραταξιακό ή μικροπολιτικό παιχνίδι και θέλοντας να τηρήσουμε την ίδια στάση στη διάρκεια όλης της θητείας μας στο δημοτικό συμβούλιο.

Αποστρεφόμενοι την πρακτική κάθε συμφωνίας ανταλλαγής ψήφων με αξιώματα ανάμεσα στον πρώτο και στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Πιστεύοντας ότι στο «σκοτάδι» δεν γίνονται προγραμματικές συγκλίσεις και συνεργασίες, γίνονται μόνο πολιτικές συναλλαγές.

Έχοντας την πεποίθηση ότι η ψήφος στον έναν ή τον άλλο συνδυασμό δεν πρόκειται να καθορίσει το μέλλον της πόλης, διότι δεν είναι ένα μείζον πολιτικό θέμα που να απαιτεί την παρέμβασή μας υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου.

Θεωρώντας ότι η ψήφος του κάθε δημότη είναι προσωπική και κορυφαία πράξη συμμετοχής στην δημοκρατική διαδικασία.

Συναισθανόμενοι ότι εμείς απλά εκπροσωπούμε τους δημότες, δεν τους υποκαθιστούμε και ότι ο κάθε δημότης με βάση τις αρχές του, τη διαδρομή του, τις προτιμήσεις και τους στόχους του μπορεί να επιλέξει με ποιον τρόπο θα στείλει μέσω της κάλπης το δικό του μήνυμα.

Διατηρώντας ισχυρό το δικαίωμα να είμαστε αυτόνομοι πολιτικά, ικανοί να ενώνουμε τους πολίτες, να συνεργαστούμε με κάθε πολιτική παράταξη για το καλό της κοινωνίας μας.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να συμμετάσχουμε στο σκηνικό, που στήνεται για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ στους ψηφοφόρους μας ποιόν από τους δύο υποψηφίους να ψηφίσουν.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι η συνεργασία των δημοτικών παρατάξεων στο νέο δημοτικό συμβούλιο γίνεται μονόδρομος και ότι η συνεργασία αυτή πρέπει να στηριχθεί σε έναν ανοιχτό δημόσιο διάλογο μετά τις εκλογές, διάλογο μπροστά στους δημότες και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, διάλογο που θα καταλήγει σε συγκεκριμένες θέσεις, σχέδια και δεσμεύσεις για την υλοποίησή τους.

 

Διαβάστε επίσης