Ανοιχτές πόρτες , δρόμοι του κρασιού – Πολύς κόσμος στο Κτήμα Χ»Γεωργίου

 Ανοιχτές πόρτες , δρόμοι του κρασιού – Πολύς κόσμος στο Κτήμα Χ»Γεωργίου

Ήτανε πράγματι εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κόσμου τόσο το Σάββατο 31 Μαϊου όσο και σήμερα Κυριακή 1η Ιουνίου στο κάλεσμα του κτήματος Χ»Γεωργίου που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος άνοιξε για δύο μέρες τις πόρτες του φιλόξενου οινοποιείου του.
Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου άρχισαν να φθάνουν στην Κάρυανη και στο Κτήμα Χ»Γεωργίου άνθρωποι που έχουν μια πολύ καλή σχέση με το κρασί αφού βρήκανε πάρα πολύ ενδιαφέρουσα την πρόσκληση αυτή.
Οι επισκέπτες του κτήματος είχανε την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του οινοποιείου και να ζήσουν από κοντά βήμα – βήμα την διαδρομή του κρασιού από τον τρύγο μέχρι την εμφιάλωση.
Στη συνέχεια μπορούσανε να δοκιμάσουν τα κρασιά του κτήματος συνοδευμένα από εκλεκτούς μεζέδες ανώτερης ποιότητας.
Το Σάββατο λίγα λεπτά μετά τις 3 μεσημέρι στο κτήμα εμφανίσθηκε όπως άλλωστε ήτανε και προγραμματισμένο ο σέφ του Brasserie Art De Cusine Δημήτρης Δοξάκης που πραγματικά ζωγράφισε με τις δημιουργίες απογειώνοντας γευστικά όλους τους παρευρισκόμενους.
Αργά το απόγευμα και μετά από μια ημέρα με πολύ κρασί και ενδιαφέρουσες γαστρονομικές προτάσεις ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί ευχαριστημένος.
Οι πόρτες του οινοποιείου ανοίξανε και χθες Κυριακή όπου επίσης η προσέλευση του κόσμου ήτανε πολύ μεγάλη.
Να είμαστε όλοι καλά , καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση του χρόνου ….

Διαβάστε επίσης