Αντιδήμαρχος ο Φ. Φιλιππίδης

 Αντιδήμαρχος ο Φ. Φιλιππίδης

Τις τελευταίες δύο ημέρες ξεκαθάρισε η απόφαση της νέας δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα, για τους δύο πρώτους αντιδημάρχους. Αλλού η ανακοίνωση έγινε έμμεσα, σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, αλλού έγινε άμεσα, στην ομάδα της κας Τσανάκα, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.
Στην περίπτωση αυτή αναφερόμαστε στον Ηλία Καλανταρίδη, που αναλαμβάνει αντιδήμαρχος, στον πρώην Δήμο Φιλίππων. Ο κ. Καλανταρίδης που ρωτήθηκε από την εφημερίδα μας, είπε χθες ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιους τομείς θ΄ αναλάβει, ποιες θα είναι δηλαδή οι αρμοδιότητές του και πως θα οργανωθεί η αντιδημαρχία στην οποία θα είναι ο ίδιος επικεφαλής.
Όλα δείχνουν ότι αντιδήμαρχος των τεχνικών θεμάτων και της πολεοδομίας Καβάλας, θα είναι ο μηχανικός Φίλιππας Φιλιππίδης. Ο κ. Φιλιππίδης είναι νέος δημοτικός σύμβουλος, εξελέγη το Μάιο με την κα Τσανάκα, αλλά παλιός στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το 1998 είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με το Στάθη Εριφυλλίδη, και τη διετία 1999 – 2000 ήταν πάλι αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών.
Από εκείνη την περίοδο δημοσιεύουμε σχετική φωτογραφία αρχείου, τον κ. Φίλιππα Φιλιππίδη στο γραφείο του τότε δημάρχου Στάθη Εριφυλλίδη και τον κ. Αργύρη Μπακιρτζή.

Διαβάστε επίσης