• 18 Μαΐου 2024,

ΑΟΚ: Ο Γουνελάς ρίχνει στη μάχη το Λίτσκα

 ΑΟΚ: Ο Γουνελάς ρίχνει στη μάχη το Λίτσκα

Με δεδομένη την απουσία του Αλέξη Μπρατσιάνι, ο Γιώργος Γουνελάς προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τον Αρη, τον νεοαποκτηθέντα από τον Έβρο Σουφλίου Γιώργο Λίτσκα.

Είναι ο μοναδικός έτοιμος αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ΑΟΚ, για τη θέση του φορ, αφού οι Μπρατσιάνι, Καζάκης, είναι τραυματίες και ο Γιαλαμής στρατευμένος.

Σήμερα και αύριο  ο Γουνελάς θα κάνει δοκιμές για τη βασική ενδεκάδα ενώ χθες οι παίκτες του ΑΟΚ, επανήλθαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Τρίτης.

 

*4 απουσίες ο Αρης

Το όνομα του Σέρχιο Κόκε ήταν το τελευταίο που προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο των «κιτρινόμαυρων», καθώς ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει την αποθεραπεία τους οι Νίκος Γεωργιάδης και Μπάμπης Παυλίδης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη, πολύ δύσκολα θα αγωνιστούν την Κυριακή κόντρα στην Καβάλα, καθώς συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις. Παρότι θα γίνει μία προσπάθεια να ξεπεράσουν τα προβλήματα, δύσκολα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, καθώς ήδη υπάρχει η σκέψη ούτως ή άλλως να προφυλαχθούν για να είναι έτοιμοι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Νίκος Αναστόπουλος να ξεκινήσει την προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τέσσερις δεδομένες απουσίες, καθώς πέρας από τους Κόκε, Παυλίδη και Γεωργιάδη θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Καζναφέρης, που έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα επίσημα ματς των «κιτρινόμαυρων».
Πηγή: pressaris

 

Διαβάστε επίσης