Απάντηση της Δήμητρας Τσανάκα στον Κωστή Σιμιτσή

 Απάντηση της Δήμητρας Τσανάκα στον Κωστή Σιμιτσή

Μνημείο διαστρέβλωσης

Με αφορμή δηλώσεις του απερχόμενου Δημάρχου κ. Κωστή Σιμιτσή αναφορικά με τη ΔΙΑΜΑΘ, η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορήθηκα σήμερα το περιεχόμενο ανακοίνωσης του απερχόμενου Δημάρχου το οποίο αποτελεί μνημείο διαστρέβλωσης της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων και επιβεβαιώνει την ανεπάρκεια, ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα της απερχόμενης διοίκησης.
Σε ένα παραλήρημα παραπληροφόρησης με τον γνωστό βαρύγδουπο στόμφο – που στερείται ως συνήθως ουσίας και περιεχομένου – ο κ. Σιμιτσής διακατεχόμενος από την θλίψη της απώλειας εξουσίας και μην έχοντας ακόμη κατανοήσει το μέγεθος της συντριβής του οφείλει να δώσει άμεσα μόνο μια απάντηση:
Στο υπό στοιχείο 9 παράγραφος 2 της δήλωσής του αναφέρει επί λέξει «τέλος πληρώνουμε 166.242,81 ευρώ άπαξ μόνο φέτος».
Αν το «άπαξ και μόνο φέτος» υπάρχει γραμμένο στην σύμβαση που άρον άρον έφερε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον καλώ να την δώσει στη δημοσιότητα.
Επίσης τον καλώ να δώσει στη δημοσιότητα την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου όπου στις επανειλημμένες ερωτήσεις μου προς τον ίδιο και τον κ. Λαμπάκη, Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, αλλά και τον εκπρόσωπο της ΔΙΑΜΑΘ κ. Πεταλά για το συγκεκριμένο θέμα, επέλεξε την προσφιλή του τακτική του «στρίβειν δια του αρραβώνος»! Άλλως ψεύδεται ασυστόλως.
Καταλήγοντας, τον ευχαριστώ για το μάθημα που μου πρόσφερε δωρεάν μάλιστα, μέσα από την επιστολή του. Προφανώς του λείπει η εκπαιδευτική του ενασχόληση στο ΤΕΙ!

Δήμητρα Τσανάκα

Διαβάστε επίσης