• 19 Μαΐου 2024,

Απέκτησε νέα διοίκηση – Η Ένωση Συλλόγων Γονέων του δήμου Καβάλας

 Απέκτησε νέα διοίκηση – Η Ένωση Συλλόγων Γονέων του δήμου Καβάλας

Συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη η νέα διοίκηση της Ενώσεως Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του δήμου Καβάλας και προεδρικά καθήκοντα ανέλαβε ο Γιάννης Τσίρλης. Αντιπρόεδρος της διοικήσεως είναι ο Παναγιώτης Κυριακίδης, γραμματέας η Σοφία Μαργαρίτη, ταμίας η Μαριάννα Δρόσου, αναπληρώτρια γραμματέας είναι η Παναγιώτα Νεοκοσμίδου. Το διοικητικό σχήμα θα έχει και τη δική του αντιπολίτευση, διότι δύο εκ των μελών διατύπωσαν μια διαφορετική πρόταση για τη θέση του προέδρου.

Τα μέλη της διοικήσεως και ο πρόεδρος σκοπεύουν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχουν το καλύτερο στους συλλόγους – μέλη της ενώσεως. Μαζική παρουσία μπορεί να έχει η ένωση αρκεί φυσικά να της δοθεί η ευκαιρία για να το αποδείξει. Ορμή και καλή διάθεση προσφοράς υπάρχει, επομένως μπορεί να παραχθεί ουσιαστικό έργο εάν εξασφαλισθεί περισσότερη οργάνωση.

Πολλά είναι τα προβλήματα που εκκρεμούν στα σχολεία του δήμου Καβάλας. Ο ρόλος της ένωσης δεν θα εξαντληθεί σε συμβουλευτικό επίπεδο, αφού μπορεί να εξασφαλίσει θετικά αποτελέσματα. Μεταξύ των προτεραιοτήτων της νέας διοικήσεως είναι οι συναντήσεις με τον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή και τον Αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά, αλλά και η καλύτερη οργάνωση του μητρώου μελών, καθώς και η πλήρης καταγραφή των υφιστάμενων προβλημάτων.

 

Διαβάστε επίσης