• 5 Μαΐου 2024,

Αποχωρήσεις στη ΒΦΛ – Κανείς δεν γνωρίζει τι σχεδιάζει ο Λ. Λαυρεντιάδης

 Αποχωρήσεις στη ΒΦΛ – Κανείς δεν γνωρίζει τι σχεδιάζει ο Λ. Λαυρεντιάδης

Οι αλλαγές στο εργοστάσιο συνεχίζονται, η διοίκηση δηλαδή ο κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης αλλάζει εκ νέου τα πρόσωπα χωρίς κανείς να ξέρει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του. Την ερχόμενη εβδομάδα λήγει το τρίμηνο της μετενέργειας, ως εκ τούτου πρέπει να αρχίσουν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις για τη νέα σύμβαση με τους εργαζόμενους.

Χθες αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης ο επί 4 μήνες διευθυντής του εργοστασίου (για την ΒΦΛ) κ. Βασίλης Παρνασός. Λέγεται ότι θα αντικατασταθεί από εντελώς νέο πρόσωπο, το οποίο σήμερα δεν έχει καμία σχέση και με το εργοστάσιο και με την εταιρία. Αποχώρησε επίσης λόγω σύνταξης ο διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης Αριστείδης Τερζής. Πριν λίγες μέρες είχε αντικατασταθεί και ο υπεύθυνος του εποχιακού προσωπικού. Διευθυντής στην νέα εταιρία του ομίλου, την ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, παραμένει ο κ. Νίκος Μπεχράκης.

Εντός του εργοστασίου υπάρχει μια κινητικότητα και μια ανησυχία για τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης. Ουδείς γνωρίζει το παραμικρό ενώ φημολογείται ότι εντός των ημερών θα επισκεφθεί το εργοστάσιο για να συζητήσει με το σωματείο ο κ. Διονύσης Μπεχράκης.

Διαβάστε επίσης