• 3 Μαΐου 2024,

Από την Κυριακή άνω – κάτω η Ερυθρού Σταυρού

 Από την Κυριακή άνω – κάτω η Ερυθρού Σταυρού

Από το Δήμο Καβάλας πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Από την Κυριακή 22-11-2015 και στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Βιοκλιματική Αναβάθμιση τμήματος του αστικού κέντρου της πόλης της Καβάλας», θα ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διάρκεια ισχύος ενός μηνός λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης τμήματος της οδού Ερυθρού Σταυρού. Ειδικότερα, θα ισχύουν τα παρακάτω:

α) Σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό Ερυθρού Σταυρού, από τη συμβολή της με την οδό Μητρ. Χρυσοστόμου μέχρι τον Κόμβο Φαλήρου.
– Οι εργασίες θα εκτελούνται καθημερινά (εκτός Σαββάτου) στη μία λωρίδα κυκλοφορίας του κάθε ρεύματος, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών.
β) Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στις κάθετες στην Ερυθρού Σταυρού οδούς (Βότση, Ηπείρου, Δαγκλή, Μητροπόλεως), από τη συμβολή τους με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή τους με την οδό Ερυθρού Σταυρού.
– Οι εν λόγω ρυθμίσεις θα ισχύσουν ταυτόχρονα με τη διακοπή κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα του ρεύματος της Ερυθρού Σταυρού, από το κέντρο της πόλης προς τον Κόμβο Φαλήρου.
γ) Σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Κόμβο Φαλήρου, στη μια λωρίδα του κάθε ρεύματος κυκλοφορίας.
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της ελεύθερης λωρίδας κυκλοφορίας του κάθε ρεύματος, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών.
– Κατά τη διάρκεια των εργασιών στον Κόμβο Φαλήρου και για χρονικό διάστημα λίγων ωρών μίας ημέρας, θα απαγορευθεί η κίνηση των οχημάτων που κατευθύνονται από την οδό Χρ. Σμύρνης προς την Ελ. Βενιζέλου και 7ης Μεραρχίας, με παράλληλη εκτροπή προς την οδό Ερ. Σταυρού.
δ) Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τμηματικά, με έναρξη αυτών την 07.00′ ώρα, ανάλογα και με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, ενώ η εργοταξιακή σήμανση θα παραμένει και κατά τις βραδινές ώρες.

Διαβάστε επίσης