Αστυνομικοί από την Καβάλα στη ΔΕΘ

 Αστυνομικοί από την Καβάλα στη ΔΕΘ

Αστυνομικοί από την Καβάλα μετακινήθηκαν από χθες στη Θεσσαλονίκη, για να συμμετάσχουν στα μέτρα ασφαλείας στη συμπρωτεύουσα ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης.
Μετακινήθηκαν χθες 13 άτομα, αστυνομικοί από το τμήμα ασφαλείας, το αστυνομικό τμήμα και την τροχαία.
Θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, σε διάφορα πόστα μέχρι και την Κυριακή.
Αύριο Πέμπτη για τον ίδιο λόγο θα μετακινηθεί στη συμπρωτεύουσα διμοιρία των ΜΑΤ αποτελούμενη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Καβάλας. Συνολικά τριάντα τρεις αστυνομικοί της Καβάλας θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, για τα μέτρα ασφαλείας λόγω της Διεθνούς έκθεσης. Εν τω μεταξύ η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας, συμμετέχει στη διαμαρτυρία των ένστολων που θα γίνει την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα στο Λευκό Πύργο.
Προετοιμάζεται ταξίδι των αστυνομικών από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ένα ή δύο λεωφορεία με αστυνομικούς από την Καβάλα θα ξεκινήσουν στις 3.00 το μεσημέρι την Παρασκευή από το δημοτικό κήπο για να λάβουν μέρος στη διαμαρτυρία αστυνομικών, πυροσβεστών, λιμενικών και άλλων ένστολων.
Κατά τα άλλα στην αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, δεν υπάρχουν νεότερα για τους δημοτικούς αστυνομικούς, οι οποίοι συνεχίζουν να περιμένουν το προεδρικό διάταγμα, η έκδοση του οποίου συνεχώς αναβάλλεται.

 

Διαβάστε επίσης