• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Αύξηση επιβατών προς Θάσο

 Αύξηση επιβατών προς Θάσο

Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας έδωσε  στη δημοσιότητα τα πρώτα στατιστικά και ενδεικτικά στοιχεία από την κίνηση επιβατών από την Καβάλα για τη Θάσο, από την Κεραμωτή για τη Θάσο, από Καβάλα για τη Λήμνο και τη Μυτιλήνη.
Πρόκειται για στοιχεία που αφορούν το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και την 31η Ιουλίου, ενώ ξεχωριστά αναφέρονται τα στοιχεία για την κίνηση επιβατών μόνο για τον Ιούλιο του 2014. Ταυτόχρονα γίνεται σύγκριση του αριθμού των επιβατών με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η γραμμή της Κεραμωτής παρουσιάζει αύξηση στην κίνηση των επιβατών, η οποία για τους πρώτους επτά μήνες του 2014, είναι αύξηση 8%. Για τον Ιούλιο όμως είναι στο 16,1%, ακόμα μεγαλύτερη αύξηση αναμένεται στα στοιχεία του Αυγούστου.
Στη γραμμή του Πρίνου η αύξηση υπάρχει συνολικά για τους επτά πρώτους μήνες του 2014, στο 4,46%, τα στοιχεία όμως για τον Ιούλιο, δείχνουν πάνω κάτω κίνηση ίδια με τον Ιούλιο του 2013.
Αύξηση στους επιβάτες που ταξιδεύουν προς Μυτιλήνη. Μικρότερη αύξηση στους επιβάτες που ταξιδεύουν προς Λήμνο, δείχνουν τα στοιχεία που αφορούν τους επτά πρώτους μήνες του 2014, σε σχέση με τους επτά πρώτους μήνες του 2013 και ειδικότερα τα στοιχεία που αφορούν τον μήνα Ιούλιο.
Περίπου στα μέσα Οκτωβρίου, ο Οργανισμός Λιμένα θα έχει έτοιμα και τα στοιχεία του Αυγούστου, όπου με τις πρώτες ενδείξεις η αύξηση είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Διαβάστε επίσης