• 6 Μαΐου 2024,

Βαριά καμπάνα σε Εν Ντιαγιέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς

 Βαριά καμπάνα σε Εν Ντιαγιέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς

Την επόμενη διακοπή συμβολαίου

Ο Εν Ντιαγιέ πλήρωσε τελικά τη νύμφη, όπως άλλωστε αναμενόταν για τα τελευταία πειθαρχικά παραπτώματα σε Αγρίνιο με Παναιτωλικό και με Εθνικό Γαζώρου στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ τιμωρήθηκε με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο, που το ύψος δεν έγινε γνωστό. Επίσης την επόμενη φορά που θα υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα η διοίκηση της ΠΑΕ θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίου.

Είναι ένα μήνυμα η τιμωρία του Εν Ντιαγιέ, ότι από εδώ και πέρα η πειθαρχία μέσα στην ομάδα θα πρέπει να τηρηθεί απόλυτα.

Ο Εν Ντιαγιέ χθές  έκανε ατομικό πρόγραμμα αφού πονάει στους προσαγωγούς και θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με την Παναχαϊκή.

Σλημερα  το πρωί μίλησε στους παίκτες ο Κώστας Τσαλίκης και τους συνέστησε να είναι προσεκτικοί στις κάρτες αλλά και στη συμπεριφορά τους, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα είναι σε μια κρίσιμη καμπή.

*Τέλος τα σενάρια για νέο επενδυτή

Επίσης χθες οριστικοποιήθηκε ότι έχουν πλέον σταματήσει οι συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους να ασχοληθούν στα διοικητικά της ομάδας.

Ο νέος επενδυτής μας τελείωσε. Δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσουν κάποιες διοικητικές αλλαγές. Τώρα βέβαια το μεγάλο ερώτημα είναι το τι θα γίνει με τις πληρωμές των παικτών. Η διοίκηση μπορεί να έχει δίκαιο για τα τελευταία πειθαρχικά παραπτώματα αλλά σίγουρα οι πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έχουν δίκαιο για τη μεγάλη καθυστέρηση των πληρωμών.

Το γεγονός ότι το θέμα με το νέο επενδυτή οριστικά έπαψε να υφίσταται, πρέπει η διοίκηση να παίξει… μπάλα.

Εν ολίγοις να βρεθούν χρήματα. Το σίγουρο είναι κάτι τέτοιο δε θα γίνει πριν το ματς με την Παναχαϊκή. Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι δύσκολη, όσον αφορά το οικονομικό. Εκτός αν πάλι μέχρι την Παρασκευή η το Σάββατο, πάρουν πρωτοβουλίες οι… γνωστοί άγνωστοι.

*Ηρεμία μετά το θόρυβο για αλλαγή προπονητή

Οι παίκτες του ΑΟΚ προπονήθηκαν χθες το πρωί, κάτω υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου που τελικά παραμένει στον πάγκο της ομάδας , μετά και τις συζητήσεις που προηγήθηκαν με τον Κώστα Τσαλίκη την Τετάρτη το μεσημέρι και ο βράδυ.

Τα πράγματα ηρέμησαν αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. Σήμερα Παρασκευή θα γίνουν κάποιες δοκιμές για τη βασική ενδεκάδα, που σκέφτεται να παρατάξει ο Νίκος Παπαδόπουλος στο ματς με την Παναχαϊκή, που έχασε και από τον Ηρακλή.

Η απουσία των δυο βασικών αμυντικών μέσων Τάσιτς και Ντουτσαρίδη, αλλάζει κατά πολύ τα πλάνα του προπονητή. Μάλλον την Κυριακή θα παίξουν στη μεσαία γραμμή ο Κοτίτσας και ο Μαραγκός.

Πρόσφατα έχουν πάλι αγωνιστεί σε ρόλο αμυντικών μέσων. Ο Μαραγκός έπαιξε αμυντικός μέσος μέσα στα Γιαννιτσά αλλά και με τον Φωκικό στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Κοτίτσας παίζει συνέχεια στα τελευταία ματς. Αν γίνει αυτό τότε θα αλλάξει η άμυνα.

Ο Παγώνης στα δεξιά, ο Καλαγκάνης στα αριστερά και δυο στόπερ ο Τριποτσέρης και ο Κάργας. Επίσης θέση διεκδικεί ο Πλιάγκας που εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών και είναι κανονικά στη διάθεση του Παπαδόπουλου.

*Από την Πέλλα ο διαιτητής της Κυριακής

Ο Χαράλαμπος Σελεμίδης του συνδέσμου Πέλλας ορίστηκε να σφυρίξει το Κυριακάτικο παιχνίδι του ΑΟΚ με την Παναχαϊκή. Βοηθοί του από τον ίδιο σύνδεσμο θα είναι ο Μιχάλογλου και ο Σίπκας. Ο Απόστολος Σημαιάκης από τη Χαλκιδική θα είναι ο 4ος διαιτητής ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Στρατούδης από τον Έβρο.

Ο Κατσικογιάννης από την Ήπειρο θα είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι της Δόξας Δράμας με τον Ηρακλή Ψαχνών ενώ στο μεγάλο Θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Λάρισα θα είναι διαιτητής ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα. Ο Χατζής από την Αττική στο ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με την ομάδα του Εργοτέλη.

 

 

Διαβάστε επίσης