Βγάζουν φωτιές οι εταίροι …

 Βγάζουν φωτιές οι εταίροι …

Οσο πλησιάζει η Κυριακή της κάλπης και τα προγνωστικά δεν αλλάζουν βγάζουν φωτιές οι εταίροι και οι Ευρωπαίοι ηγέτες  με συστάσεις προειδοποιητικού΄ χαρακτήρα σε περίπτωση που η νέα κυβέρνηση δεν ακολουθήσει τον δρόμο της προηγούμενης και δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα.

Μέρκελ και Γιούνκερ φαίνονται να είναι αρκετά ανήσυχοι και όπου σταθούν και όπου βρεθούν δηλώνουν οτι οι έλληνες θα ψηφίσουν υπεύθυνα.

Παρά τα αρκετά αυτογκόλ απο τις λεγόμενες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ (βλέπε Ραχήλ Μακρή) η διαφορά των 3 μονάδων φαίνεται απαραβίαστη και με τάσεις αυξηντικές.

3-4 μέρες πρίν απο την εκλογική αναμέτρηση η διαφορά αυτή δεν ανατρέπεται εύκολα.

Φαίνεται οτι ο καυμός και το μαράζι των ελλήνων φορολογούμενων πολιτών είναι τόσο μεγάλος που όσες “πατάτες” και να κάνουν οι συνιστώσες η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ δεν επηρεάζεται.

Το έχουμε γράψει και το ξαναγράφουμε οτι σε αυτές τις εκλογές ο μεγαλύτερος αντίπαλος της συγκυβέρνησης δεν είναι ούτε ο Αλέξης ο Τσίπρας ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι η σκληρή λιτότητα που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση την Ελλάδα στα τελευταία χρόνια και έχει οδηγήσει στα όρια της εξαθλίωσης χιλιάδες έλληνες.

Ο Σαμαράς έχει απέναντι του τα χαράτσια και τους φόρους που στην κυριολεξία δεν έχουν αφήσει τους έλληνες να σηκώσουν κεφάλι.

Αυτά τα μέτρα της σκληρής λιτότητας του στερούνε την πρωτιά.

Οι περισσότεροι έλληνες είναι τσουρουφλισμένοι και το μόνο που θέλουν είναι να απαλλαγούν απο την υπερφορολόγηση της τρόϊκας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει την ΕΛΠΙΔΑ που όλοι ψάχνουν.

Απο κανάλι σε κανάλι ο Γιώργος Παπανδρέου που με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν μπαίνει ούτε στην βουλή.

Ο μίστερ “δημοψήφισμα” πήρε χαμπάρι οτι δεν πείθει και βγήκε στο σεριάνι και γυρνάει απο εκπομπή σε εκπομπή μήπως και μπορέσει να πείσει του έλληνες  και εξασφαλίσει το απαραίτητο ποσοστό για να μπεί στην βουλή.

Ξέρει ο Γιώργος οτι αν τελικά είναι εκεί στο 2% το κίνημα του την επομένη κατεβάζει ρολά και αυτός συνεχίζει την καριέρα του ρήτορα με διαλέξεις σε διάφορα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια.

Μόνο που μετά την εκλογική του αποτυχία οι διαλέξεις που θα κάνει δεν θα έχουν ως θέμα την χρεωκοπία της Ελλάδας αλλα τα ζώας της Αυστραλίας, τα καγκουρό.

Πάντως ο Γιώργος επιμένει ακόμα οτι η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι το δημοψήφισμα έτσι ώστε οι “ματωμένοι” πλέον έλληνες να επιλέξουν Ευρώπη ή Νευροκόπι.

Για να καταλάβετε εμείς χτυπάμε πέναλτι και αυτός είναι ακόμα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Πάντως η πιο προσφάτη δημοσκόπηση που έβγαλε προχθές ο Πρετεντέρης απο την εκπομπή του ΑΝΑΤΡΟΠΗ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά 4 μονάδες και το ΠΑΣΟΚ παλεύει με το ΠΟΤΑΜΙ για την 3η θέση.

Δεν ξέρω αν έχετε και εσείς την ίδια αίσθηση αλλα νιώθω οτι οσο πλησιάζουμε στις εκλογές της Κυριακής τόσο μεγαλώνει η διαφορά του πρώτου ΣΥΡΙΖΑ απο την δεύτερη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με κάποια άλλα στοιχεία που έχουν όμως μεγάλο ενδιαφέρον η μεγάλη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται και σε αρκετούς δυσαρεστημένους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που σε ποσοστό 11% θα ψηφίσουν στις εκλογές αυτές ΣΥΡΙΖΑ !

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας ΄γιατί μετά του νοτιάδες έρχονται βροχές και μετά τις βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ μέχρι και την Κυριακή των εκλογών θα βρέχει ασταμάτητα.

Καλή σας ημέρα.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης