• 19 Μαΐου 2024,

Βολές κατά των παικτών από Τσάκα – Παραμένει ο Χαραλαμπίδης στη θέση του προπονητή

 Βολές κατά των παικτών από Τσάκα – Παραμένει ο Χαραλαμπίδης στη θέση του προπονητή

Ο Βλάσης Τσάκας με παρέμβαση του στην αθλητική εκπομπή στους 93, 7, το Σάββατο που μας πέρασε, τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής προπονητή μετά το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη. Παράλληλα φάνηκε σε μεγάλο βαθμό ενοχλημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών στο ματς της περασμένης Παρασκευής.

Πιο αναλυτικά.

*Για το αν θα φύγει ο Χαραλαμπίδης: « Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Στηρίζουμε τον Χαραλαμπίδη. Βλέπουμε τη δουλειά που κάνει στις προπονήσεις. Θα τον βοηθήσουμε και στη συνέχεια με τις μεταγραφές που θα γίνουν».

*Για την πρόσληψη γενικού αρχηγού : « Θα έρθει στην ομάδα νέος τεχνικός διευθυντής, που παράλληλα θα ασκεί και καθήκοντα γενικού αρχηγού. Δε θα είναι από την Καβάλα, δε θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, που σεβόμαστε την προσφορά του και το όνομα του, αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε καταλήξει σε άλλο πρόσωπο. Φυσικά και ο Παπανδρέου, θα μπορούσε να βοηθήσει».

*Για τους παίκτες της ομάδας: « Μήπως θέλουν να γυρίσουν πίσω στην εποχή με τους πιτόγυρους , τους εράνους και τα κοινωνικά παντοπωλεία;

Έχουμε ματώσει. Δεν τους λείπει το παραμικρό. Πληρώνονται όλοι. Στο β` μέρος με τα Γιαννιτσά, ήταν φρουφρού και αρώματα. Πρέπει να παίξουν για το ποδοσφαιρικό τους εγώ. Αν δε θέλουν να φύγουν ως αποτυχημένοι το Γενάρη. Δεν πάει άλλο. Θα υπάρχει πρόστιμο για την εμφάνιση με τα Γιαννιτσά, όπως υπάρχει ένα ακόμη από τον Πιερικό. Θέλουμε να παίζουν όπως με τον Ηρακλή. Εκεί τους δώσαμε τα μπράβο. Τελευταία μας έχουν απογοητεύσει. Η φανέλα είναι βαριά και πρέπει όλοι να την τιμάνε».

Για τη συνέχεια: « Όποιος δε προσπαθεί δεν έχει θέση στην ομάδα. Το Γενάρη θα κάνουμε πολλές μεταγραφές. Έχουμε έρθει ήδη σε συμφωνία με κάποιους παίκτες. Οι αποστάσεις της ουράς με την κορυφή στη Β` Εθνική, δεν είναι μεγάλες. Μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας, με ντεμαράζ που θα γίνει από το Γενάρη και μετά. Δε χρειάζεται όμως να λέμε μεγάλα λόγια. Όταν θα έρθει η ώρα θα πράξουμε αυτό που πρέπει».

*Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου στο πρόσωπο του: « Αυτός που έρχεται στο γήπεδο θέλει να βλέπει την ομάδα να κερδίζει. Φυσικά και ένιωσα κάπως.

Αλλά και εγώ και όλοι μας, θέλουμε το ίδιο. Θέλουμε να παίρνει η ομάδα τους 3 βαθμούς. Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι, έτσι όπως ήταν στο ημίχρονο.

Αλλά υπάρχει και μια πίκρα. Κόψαμε 147 εισιτήρια. Αυτό ουδείς το αναφέρει.

Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε τη στήριξη. Ο κόσμος φωνάζει αλλά πότε αναλάβαμε την ομάδα; Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Βρήκαμε κάποιους παίκτες, φέραμε κάποιους άλλους. Δεν ήταν εύκολο. Τώρα φτιάχνουμε την ομάδα και ήδη στην οργάνωση έχουμε πετύχει αρκετά πράγματα».

Ο Βλάσης Τσάκας απάντησε και σε μηνύματα ακροατών ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι έβριζε ποδοσφαιριστές στη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα το έκρυθμο κλίμα, μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα.

 

Διαβάστε επίσης