Βροχή , κατολισθήσεις και μούχλα !

 Βροχή , κατολισθήσεις και μούχλα !

Η βροχή που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη σταμάτησε το μεσημέρι της Κυριακής δημιουργώντας συνθήκες βραχονησίδας σε όλο τον Νομό με τα νερά να τρέχουν απο παντού.

Πέφταμε το βράδυ να κοιμηθούμε και το μόνο που ακούγαμε ήτανε τρεχούμενα νερά.

Τόση βροχή είχαμε χρόνια να ζήσουμε.

Βέβαια δεν ήτανε τόσο η ένταση όσο η διάρκεια αφού η βροχόπτωση αυτή δεν σταματούσε με τίποτα.

Είναι αλήθεια οτι απο την συνεχιζόμενη αυτή βροχή είχαμε πολλά προβλήματα κατολισθήσεων και θα πρέπει να έχετε το νού σας γιατί οι καταλοσθίσεις θα συνεχιστούν και τα επόμενα 24ωρα που ίσως να υποχωρήσουν τα φαινόμενα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ ο καιρός τα επόμενα 24άωρα θα συνεχίσει να είναι βαρύς και συννεφιασμένος με την βροχή “εύκολη” ανα πάσα στιγμή.

Μέχρι και την άλλη εβδομάδα , γιατί αυτή θα είναι γκρίζα σίγουρα , ο καιρός θα είναι Λονδρέζικος.
Υπομονή λεβέντες και κουράγιο.

Βέβαια εκτός απο την βροχή στο εσωτερικό της χώρας, έχουμε να αντμετωπίσουμε και την άρνηση των Ευρωπαίων που θέλουν να συνεχίσουμε να ζούμε ένα θρίλερ.

Οσο δεν υπογράφουμε μια νέα συμφωνία μαζί τους τόσο θα μας δυσκολεύουν την ζωή και το Eurogroup κάθε Δευτέρας θα μοιάζει με  Γολγοθά που θα πρέπει να ανέβουμε μόνοι μας.

Ο Ντάϊσεμπλούμ μας παροτρύνει να συνεργαστούμε με τους θεσμούς και να τα βρούμε μαζί τους.

Και μετά να γίνει τί ρε λεβέντη Ντάϊσεμπλούμ ;

Μέχρι εδώ το ξέρουμε το έργο.

Το θέμα είναι τι θα γίνει μετά την φάση της συνεργασίας.

Να συνεργαστούμε για να πάμε καλύτερα ή για να έχουμε νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ;

Γιατί οι Ευρωπαίοι αν δεν το έχετε καταλάβει προς τα εκεί την πάνε την δουλειά.

Μας προετοιμάζουν για νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και νέο δάνειο προκειμένου να παρουσιάσουν ώς ελληνική επιτυχία την παραμονή στο τρέχον πρόγραμμα.

Τα πράγματα είναι δύσκολα και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να απεγκλωβιστούμε απο αυτή την δύσκολη θέση σπρώχνοντας παράλληλα και την χώρα στην επόμενη μέρα που δεν έρχεται με τίποτα.

Εδώ και μήνες μας περιγράφουν την επόμενη μέρα για την ελληνική οικονομία η οποία όμως δεν λέει να ξημερώσει με τίποτα.

Ας ευχηθούμε τα επόμενα 24άωρα τα πράγματα να γίνουν καλύτερα για την ελληνική πλευρά και οι Ευρωπαίοι να γίνουν πιο φιλικοί και ευχάριστοι στις μεταξύ μας σχέσεις.

Ο υπουργός οικονομικών με το διπλό επίθετο Γκίκας Χαρδούβελης φαίνεται οτι τελικά είχε και διπλή ιδιότητα.

Αυτή του υπουργού οικονομικών αλλα και του φοροφυγά αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ το 2012 έβγαλε με συστηματικό τρόπο          αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά σε μικρές δόσεις για να μην γίνει στοχοποιηθεί.

Βέβαια ο ίδιος         υποστήριξε οτι όλα αυτα τα ποσά είναι φορολογημένα.

Καταλαβαίνετε οτι όταν ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας (στα πέτρινα  χρόνια της υπομονής) την ίδια ώρα που ζητούσε απο τους έλληνες θυσίες φοροδιέφευγε ο ίδιος με εμβάσματα χρηματικών ποσών στο εξωτερικό πως να μας πάρουν οι εταίροι στα σοβαρά και να μας εμπιστευτούν.

Για αυτό σας λέω οτι δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ ανθρώποι.

Να ξέρετε οτι σκοπός των δανειστών μας είναι να επιστρέψει η Ελλάδα στον δρόμο των συστηματικών ελέγχων απο τους θεσμούς έτσι ώστε να προχωρήσει η αξιολόγηση της χώρα μας απο τους πιστωτές της.

Αποφεύγει όπως δείχνουν τα πράγματα ο Σαμαράς το συνέδριο αφού φαίνεται οτι ακόμα και μετά  την βαριά ήττα στις πρόσφατες εκλογές φαίνεται να διατηρεί τον έλεγχο του κόμματος παρά τις φωνές για συνέδριο και εκλογή νέου προέδρου.

Μπακογιάννη και Δένδιας φαίνεται να είναι αυτοί  οι δύο που θέλουν περισσότερο απο όλους ένα συνέδριο και διαδικασία εκλογής νέου προέδρου βλέποντας οτι ο Σαμαράς οτι είχε να δώσει ως πρόεδρος του κόμματος το έδωσε.

Καλημέρα και με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης