• 7 Μαΐου 2024,

Β. Παπακωνσταντίνου: Φασιστική, ξεφτιλισμένη τηλεόραση

 Β. Παπακωνσταντίνου: Φασιστική, ξεφτιλισμένη τηλεόραση

Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα ήταν στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Η ίδια τον υποδέχτηκε στο χώρο της συναυλίας, μίλησε για λίγο μαζί του, πριν ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ανέβη στη σκηνή. Τη συναυλία του Β. Παπακωνσταντίνου παρακολούθησαν 2.500 άνθρωποι, στη συντριπτική πλειοψηφία τους νέοι.

Εντύπωση προκάλεσε ο χαιρετισμός του Β. Παπακωνσταντίνου, τα πρώτα του λόγια επί σκηνής. Πριν αρχίσει να τραγουδά τις γνωστές του επιτυχίες, είπε προς το κοινό που τον χειροκρότησε θερμά: «Είναι σημαντικό όλα τα στρατόπεδα να περνούν στα χέρια του Δήμου για πολιτιστικούς και μόνο λόγους. Είμαι χαρούμενος που κάνω την πρεμιέρα του φεστιβάλ. Πλαισιώστε τα στρατόπεδα Πλαισιώστε αυτές τις συναυλίες. Είναι η μοναδική απάντηση στη σημερινή φασιστική και ξεφτιλισμένη τηλεόραση. Πρέπει να μαζεύεστε σε τέτοιους χώρους» κατέληξε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Στο Δήμο Καβάλας είναι ικανοποιημένη για την επιτυχία των εκδηλώσεων παρά τα παράπονα των περίοικων που ενοχλούνταν από τη δυνατή μουσική. Εκτιμούν ότι ο κόσμος μπήκε για τα καλά στο στρατόπεδο «Ασημακόπουλου», το γνώρισε, πλέον θα είναι σύμμαχος της τοπικής αυτοδιοίκησης όταν έρθει η ώρα για μια δυναμική διεκδίκηση, του συγκεκριμένου στρατοπέδου κι άλλων εκτάσεων των ενόπλων δυνάμεων που διεκδικεί ο Δήμος Καβάλας.

Το facebook του Δήμου ανέφερε τα εξής για τις διήμερες μουσικές εκδηλώσεις στο στρατόπεδο «Ασημακόπουλου»:

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι διήμερες μουσικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο δήμος Καβάλας στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Όσοι τις παρακολούθησαν είχαν να πουν έναν καλό λόγο για την δημιουργία ενός χώρου, ιδανικού θα λέγαμε για παρόμοιες εκδηλώσεις. Η πρώτη μέρα περιλάμβανε την τοπική μπάντα DEEP SOUL, τη Ματούλα Ζαμάνη και τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ και είχε ικανοποιητική συμμετοχή, ενώ την δεύτερη μέρα οι ΕΚΜΕΚ, οι RED WAY, οι ΜΠΛΕ και ο αεικίνητος Βασίλης Παπακωνσταντίνου συγκέντρωσαν πολλές εκατοντάδες θαυμαστών τους.

 

 

Διαβάστε επίσης