Γενική συνέλευση και εκλογές για την Ένωση Καταναλωτών

 Γενική συνέλευση και εκλογές για την Ένωση Καταναλωτών

Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση των πολιτών στη χθεσινή γενική συνέλευση και εκλογική διαδικασία της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας. Τα μέλη ανταποκρίθηκαν, παρακολούθησαν τον απολογισμό της προηγούμενης διετίας, έκοψαν τη βασιλόπιτά για το 2016 και στο τέλος της διαδικασίας έλαβαν μέρος στην εκλογή και της εξελεγκτικής επιτροπής, αλλά και του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η πρόεδρος Κατερίνα Γεροστεργίου μίλησε για τα προηγούμενα δύο χρόνια και τη δραστηριότητα της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας, τα θέματα που την απασχόλησαν, ξεχωρίζοντας μία ακόμη φορά τις καταγγελίες για τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Η κα Γεροστεργίου είπε τα εξής:

«Ήταν δύο χρονιές παραγωγικότατες θα έλεγα, τόσο σε επίπεδο καταγγελιών, όσο και σ΄ επίπεδο δράσεων σε συνεργασία και με άλλους φορείς της Ένωσης και μάλιστα σε διάφορα επίπεδα. Βέβαια ο κύριος όγκος ενασχόλησης της Ένωσης αφορούσε στο νόμο 3869 και το θέμα της ενημέρωσης των δανειοληπτών, όπου ήμασταν δίπλα τους. Από κει και πέρα όμως είχαμε και πλήθος άλλων καταγγελιών και υποθέσεων που αφορούσαν την κινητή τηλεφωνία και το ίντερνετ κι από κει και πέρα είχαμε και διάφορες άλλες καταγγελίες που αφορούσαν τις τιμές, τα ελαττωματικά προϊόντα, τα τρόφιμα…»

Διαβάστε επίσης