• 18 Μαΐου 2024,

Γιάννης Ισπυρλίδης στους 93,7: « Η εικόνα του ΑΟΚ, θα αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια»

 Γιάννης Ισπυρλίδης στους 93,7: « Η εικόνα του ΑΟΚ, θα αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια»

Ο Γιάννης Ισπυρλίδης έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Πρωινής και στους 93, 7, για την ισοπαλία του ΑΟΚ μέσα στο Αγιονέρι. Υποστήριξε ότι η ομάδα υστέρησε στο επιθετικό κομμάτι. Ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας ενώ διαβεβαίωσε ότι η εικόνα θα είναι πολύ καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια.
Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Πως ήταν η εικόνα της ομάδα στο Αγιονέρι; Περιμένατε περισσότερα πράγματα από τους παίκτες;
Απάντηση: Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να νικήσουμε αλλά δεν μπορέσαμε. Η προσπάθεια η οποία έγινε, δε βρεθήκαμε σε καλή μέρα επιθετικά. Αμυντικά λειτουργήσαμε πάρα πολύ καλά.
Όμως επιθετικά δημιουργήσαμε λίγες ευκαιρίες. Υπάρχουν λόγοι γι` αυτή την ισοπαλία. Ηταν πρώτη αγωνιστική, υπήρχε άγχος ενώ επίσης σε ένα τέτοιο γήπεδο δεν μπορείς μπάλα.
Ο αντίπαλος είναι μια αξιόλογη ομάδα, παίζει κλειστά, παίζει καλά στην άμυνα. Αυτοί ήταν οι λόγοι που δεν μπορέσαμε να λειτουργήσουμε τόσο καλά στο επιθετικό κομμάτι.
Με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το 0-0. Εάν κάποια ομάδα έπρεπε να βάλει γκολ, ήμασταν εμείς. Ο αντίπαλος σχεδόν δε δημιούργησε καμία ευκαιρία.
Ερώτηση: Πόσο επηρέασαν οι απουσίες Ζουνίνιο και Πόποβιτς; Ξέρατε ότι θα τους είχατε μαζί σας.
Απάντηση: Κοιτάξτε υπήρχε η διαβεβαίωση ότι θα ερχόταν τα δελτία τους. Εγώ στις δηλώσεις μου την Παρασκευή, ήξερα ότι θα τους έχω στη διάθεση μου. Εντάξει δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες σε αυτό το κομμάτι, γιατί έχουμε και άλλους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα όμως θα είχαμε και άλλες λύσεις στα χέρια μας, προκειμένου να μπορέσουμε να αλλάξουμε την εικόνα του παιχνιδιού. Επιθετικά είχαμε μόνο ένα ποδοσφαιριστή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε να έχουμε λύσεις. Ο Κανούλας έπαιξε με μια προπόνηση και έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια, βγάζοντας 90 λεπτά. Δεν υπήρχε άλλος επιθετικός. Όταν σε μερικές θέσεις δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, είναι ένα πρόβλημα.
Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν ψάχνουμε δικαιολογίες.
Ερώτηση: Ο κόσμος περίμενε κάτι παραπάνω. Υπάρχει μια πικρία.
Απάντηση: Σίγουρα ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Έχει δίκαιο ο κόσμος. Εμείς πάμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Η πρώτη αγωνιστική έχει τις ιδιαιτερότητες της. Η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη 100%.
Σας είπα δεν ήταν εύκολο παιχνίδι ενώ δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικό χώρος.
Μείναμε στο 0-0 και σίγουρα η εικόνα πρέπει να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα αλλάξει.
Στο επιθετικό κομμάτι δεν ήμασταν καλοί. Στο επόμενο διάστημα η ομάδα σίγουρα θα δείχνει σημάδια βελτίωσης, γιατί έχουμε καλούς παίκτες.
Έχουμε καλό ρόστερ. Θέλει υπομονή, εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Ο κόσμος μας ακολούθησε. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους. Θα πρέπει με την απόδοση μας, να τον δικαιώνουμε γι` αυτό το οποίο κάνει.
Τον θέλουμε δίπλα μας, ήταν δίπλα μας. Αυτοί που ήρθαν στο Αγιονέρι πικράθηκαν, είδανε όμως ότι οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν όσο μπορούσαν, σε αυτές τις συνθήκες για να πάρουν το παιχνίδι.
Ο καθένας ήθελε το καλύτερο δυνατό. Δεν είναι αυτές οι δυνατότητες μας.
Είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες. Ολοι οι παίκτες δεν έχουν πλήρη προετοιμασία. Όλα αυτά, είναι λόγοι που δεν μπορεί η ομάδα να είναι 100% έτοιμη την πρώτη αγωνιστική.
Ερώτηση: Πήρε και μια γεύση ο ΑΟΚ για το τι θα συναντήσει και στη συνέχεια.
Είναι ένα πρωτάθλημα με πολλές παγίδες.
Απάντηση: Αυτό το γνωρίζουμε. Σίγουρα τέτοιες συνθήκες θα βρούμε αλλά και εμείς θα είμαστε καλύτεροι, θα είμαστε πιο πλήρης.
Θα πρέπει αυτές τις συνθήκες θα τις βρούμε και στη συνέχεια.
Ερώτηση: Τώρα είναι το ματς με τη Δόξα Δράμας, με τις γνωστές ιδιαιτερότητες ενός γειτονικού παραδοσιακού ντέρμπι.
Απάντηση: Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι αλλά εμείς μέσα στο γήπεδο μας, δεν πρέπει να περνάει καμία ομάδα. Δε χρειάζεται η παραμικρή απώλεια. Μέσα στην έδρα μας, η ομάδα μπορεί να δείξει καλύτερα τις αρετές της. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.
Τα παιδιά αυτά πρέπει να τα στηρίξουμε.

 

Διαβάστε επίσης