Γκρίνια για τις προσλήψεις στα λασπόλουτρα

 Γκρίνια για τις προσλήψεις στα λασπόλουτρα

Στο τέλος της εβδομάδας πρόκειται να επαναλειτουργήσουν μετά τη διακοπή λόγω της θερινής περιόδου τα λασπόλουτρα των Κρηνίδων. Υπάρχουν διαμαρτυρίες πολιτών, ότι η Δημωφέλεια επέλεξε χωρίς διαφανείς κι αξιοκρατικές διαδικασίες, το προσωπικό που θα απασχολήσει για δύο περίπου μήνες στα λασπόλουτρα. Πρόκειται για 14 άτομα, που υπέγραψαν ή θα υπογράψουν σύμβαση δύο μηνών. Στην εφημερίδα μας τηλεφώνησε συμπολίτης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι κάθε μέρα περιμένει ανακοίνωση για την πρόσληψη εποχιακού προσωπικού στα λασπόλουτρα, αλλά ενώ επισκέπτονταν τακτικά την ιστοσελίδα της επιχείρησης κι ενώ διάβαζε κάθε μέρα τις τοπικές εφημερίδες, δεν υπήρξε – όπως είπε – καμιά σχετική πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο άνεργο. Επελέγησαν ισχυρίζεται οι περσινοί εποχιακοί εργαζόμενοι, κάτι το οποίο τον βρήκε πολύ σύμφωνο, αφήνει ταυτόχρονα αιχμές ότι οι προσλήψεις στα λασπόλουτρα χρησιμοποιήθηκαν από τη διοίκηση της Δημωφέλειας για την προεκλογική περίοδο που μεσολάβησε.
Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, τα λασπόλουτρα θα λειτουργήσουν το αργότερο το Σάββατο. Από φέτος θα προσφέρονται και υπηρεσίες αισθητικής.
Τα λασπόλουτρα θα λειτουργήσουν όπως κάθε χρόνο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Οι τιμές είναι ίδιες με τις περσινές.
Εκπρόσωπο της Δημωφέλειας που ρωτήθηκε σχετικά με τις προσλήψεις εποχιακού προσωπικού, αποδέχθηκε ότι δεν έγινε οποιαδήποτε δημοσιοποίηση του γεγονότος, από την άλλη πλευρά ισχυρίστηκε ότι μέχρι τώρα δεν έχει αποφασισθεί οριστικά ποιοι και πόσοι θα προσληφθούν για χρονικό διάστημα δύο μηνών.

Διαβάστε επίσης