• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

Εκτάκτως συνεδρίασε χθες το απόγευμα η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, αποφάσισε συνέχιση της αποχής σήμερα και αύριο. Αύριο Τρίτη η διοίκηση θα συνεδριάσει πάλι, εκτός απροόπτου θα αποφασίσει αποχή έως το τέλος της εβδομάδας. Αύριο το πρωί θα κάνουν γενική συνέλευση από τις 9 έως τις 12 το μεσημέρι οι δικαστικοί υπάλληλοι της Καβάλας. Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με ηπιότερο τρόπο δικαστές και εισαγγελείς. Θα αποχωρούν από την έδρα στις 12 το μεσημέρι. Με απόφαση του Πανελληνίου και των προέδρων των κατά τόπους συλλόγων οι φαρμακοποιοί συνεχίζουν να χορηγούν φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ μόνο επί πληρωμή. Στην Αθήνα θα βρίσκονται σήμερα εκπρόσωποι των δημοτικών υπαλλήλων Καβάλας, θα παραστούν στην συνεδρίαση της διοίκησης της Ομοσπονδίας.

 

Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε το τραγικό γεγονός του Σαββάτου με τον θάνατο τριών παιδιών στην φωτιά στην Μεσορόπη. Επιμένουν τα στοιχεία της Π.Υ. ότι η φωτιά ξεκίνησε από την ξυλόσομπα της μονοκατοικίας. Η κηδεία των τριών παιδιών έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στην Μεσορόπη. Συνεδριάζει σήμερα για τα μαθητικά δρομολόγια η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας. Θα ζητήσει εγγυήσεις ώστε να επανέλθει σε δωρεάν μεταφορά των μαθητών. Δύο ενστάσεις κατατέθηκαν κατά της θετικής γνωμοδότησης του Π. Συμβουλίου για το έργο της Περιμετρικής. Την Τετάρτη εκδήλωση στο Στέκι της Νέας Πόλης. Παραμένουν απλήρωτοι οι κτηνοτρόφοι του Νομού Καβάλας. Δεκτή έκανε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας την παραίτηση του Αδάμ Κοσμίδη. Δύο δέντρα έπεσαν στο κέντρο της πόλης ξημερώματα Κυριακής, λόγω του ισχυρού νοτιά. Ένα δέντρο έπεσε στον δημοτικό κήπο κι ένα δεύτερο πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην κεντρική πλατεία. Νέα διοίκηση εξέλεξε ο Σύλλογος Γεωπόνων Καβάλας που είχε εκλογές χθες. Πρώτος σε σταυρούς ο προηγούμενος πρόεδρος Σωτήρης Παπαδόπουλος. Συνεδριάζουν σήμερα τα δημοτικά συμβούλια Καβάλας και Παγγαίου. Συνεδριάζουν επίσης η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Καβάλας. Το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Το απόγευμα στο Αμφιθέατρο γενική συνέλευση των μελών της Ομοσπονδίας.

 

Μεγάλη επιτυχία σημειώνουν οι παραστάσεις του έργου «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου» στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Παράσταση θα δοθεί σήμερα αλλά και αύριο το βράδυ. Παρουσιάζεται το απόγευμα σε εκδήλωση στο αρχαιολογικό μουσείο λεύκωμα για τα 30 χρόνια της Στέγης Πολιτισμού Νέας Καρβάλης. Από την ερχόμενη Πέμπτη θα λειτουργεί στο σπίτι του Μοχάμετ Άλι στην Παναγία έκθεση με θέμα «Τα εκατό χρόνια των ανασκαφών της Γαλλικής Σχολής Αθηνών στη Θάσο».

 

Δύσκολα μεν, δίκαια δε ο ΑΟΚ νίκησε χθες την Καλλονή με σκορ 1-0. Το γκολ ο Μοκάκε στο 20ο λεπτό. Τραυματίες αποχώρισαν από το παιχνίδι οι Μοκάκε-Ντος Σάντος. Ένταση στο τέλος όταν ο προπονητής της Καλλονής Καβακάς μίλησε απρεπώς σε παράγοντες του ΑΟΚ. Το Σάββατο η Ένωση επικράτησε 84-79 του Περιστερίου. Με τις δύο συνεχόμενες νίκες η Ένωση προσπέρασε τον Ηλυσιακό, ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με την Ελευσίνα.

 

 

Διαβάστε επίσης