• 1 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Παρέμβαση από τους 4 βουλευτές του Νομού Καβάλας ζητά η Ένωση Αστυνομικών προκειμένου να ενισχυθεί με προσωπικό η Αστυνομική Διεύθυνση για την περίοδο του Καλοκαιριού. Σχετικό έγγραφο δόθηκε χθες στον Γιάννη Πασχαλίδη, το ίδιο θα σταλθεί και στους άλλους βουλευτές. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Ένωσης από την Α.Δ. Καβάλας λείπουν περισσότεροι από 100 αστυνομικοί. Τα περισσότερα κενά εντοπίζονται στη Θάσο. Στην Αθήνα ταξιδεύει σήμερα ο Δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ προκειμένου να συναντήσει τον Υπουργό Εσωτερικών για το θέμα του προϋπολογισμού του Δήμου. Διέκοψε την Παρασκευή τη λειτουργία του το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Λιμενάρια. Απεργούν σήμερα και αύριο οι φαρμακοποιοί σε όλη την Ελλάδα. Αναβλήθηκε η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών. Την Τετάρτη απεργούν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Νέες φωτογραφίες των πλημμυρισμένων Τεναγών των Φιλίππων έδωσε στη δημοσιότητα ο σύλλογος Αγροτών. Ακόμη και δικαστική έρευνα γίνεται σε βάρος δημοτικού αστυνομικού της Καβάλας επειδή όπως προέκυψε το πτυχίο αγγλικής γλώσσας με το οποίο προσλήφθηκε το 2005 δεν αναγνωρίζεται από το δημόσιο! Ο δημοτικός αστυνομικός που σήμερα είναι σε διαθεσιμότητα κινδυνεύει να κληθεί να επιστρέψει στο δημόσιο μισθούς 8 ετών.

 

Πολύς κόσμος στη χθεσινή εκδήλωση του Βαγγέλη Παππά στη Νέα Καρβάλη. Ανακοινώθηκαν 50 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Την Τετάρτη θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας με τη ΔΗΜΑΡ, πιθανότερος είναι ο Νίκος Τσουμπάκης. Ο παλιός ποδοσφαιριστής Γιώργος Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος με τον Κωστή Σιμιτσή. Υποψήφιοι σε διαφορετικά ψηφοδέλτια είναι πατέρας με την κόρη του. Ειδικότερα ο πατέρας είναι υποψήφιος με τον Μάκη Παπαδόπουλο κι η κόρη με τον Άρη Βέρρο. Εκδήλωση για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό έκανε την Παρασκευή ο Μάκης Παπαδόπουλος. Συνεδριάζουν σήμερα η οικονομική επιτροπή και το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Το μεσημέρι συνέντευξη τύπου της ΕΣΗΕΜΘ για τις απολύσεις δημοσιογράφων στην εφημερίδα Έβδομη. Γκαζάκι έβαλαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από το Αυτόνομο Στέκι. Οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν ασήμαντες. Η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα είναι από σήμερα έως την Πέμπτη στην Καβάλα. Αυξάνονται από την Δευτέρα 17 Μαρτίου τα δρομολόγια στην γραμμή της Κεραμωτής. Αύξηση στα δρομολόγια του Πρίνου από την 31η Μάρτη.

 

Σήμερα το απόγευμα εκδήλωση- ομιλία της Μαρίας Αγγέλου στο Λύκειο των Ελληνίδων. Τράπεζα αίματος θα δημιουργήσει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας. Βραβεύτηκαν χθες σε εκδήλωση τα παιδιά αστυνομικών που αρίστευσαν τη προηγούμενη σχολική περίοδο.

 

Ακόμη πιο κοντά στην Γ’ Εθνική είναι ο ΑΟΚ που χθες έχασε από τον Τύρναβο με σκορ 3-1. Η ομάδα της Καβάλας ελπίζει σε σωτηρία μόνο μέσω αναδιάρθρωσης της κατηγορίας. «Οι λίγες ελπίδες μας εξανεμίστηκαν» δήλωσε ο Μιχάλης Ιορδανίδης. Η Ένωση νίκησε το Σάββατο στο Παγκράτι αλλά το ερχόμενο Σάββατο έχει κι άλλο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ψυχικό. Ισοπαλία στο ντέρμπι Βυζάντιο- Ορφέας Ελ, νίκησε ο Ακροπόταμος αλλά και ο Νέστος.

 

 

Διαβάστε επίσης