ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΛΗ 2014

Στάση αναμονής μέχρι η ΔΕΠΑ να ολοκληρώσει τις μελέτες για το πλωτό LNG κρατά η διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ ΑΜ. Αυτό προέκυψε στη συνεδρίαση που έγινε την Πέμπτη στη Δράμα, στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε κείμενο με όσα ανέφερε η δημόσια εταιρία κατά την ενημερωτική συνάντηση της 4ης Ιουλίου. Ίσως εντός της εβδομάδας η συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των τοπικών φορέων που οργάνωσαν το συλλαλητήριο στις αρχές του μήνα. Πληρωμές μία κάθε εβδομάδα υπόσχεται η διοίκηση της ΒΦΛ στους εργαζόμενους. Υπάρχει ενδεχόμενο να αναβληθεί η αυριανή απεργία. 76χρονος από την Καβάλα πνίγηκε χθες στην ακτή της Ραψάνης. Κινδυνεύει η συναυλία Πρωτοψάλτη- Αρβανιτάκη που είναι προγραμματισμένη για τις 13 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων. Το Υπουργείο πολιτισμού δεν την ενέκρινε, όπως έκανε με όλες τις άλλες εκδηλώσεις του φεστιβάλ. Με έναν ακόμη γιατρό από το Νοσοκομείο της Ξάνθης ενισχύεται το Νοσοκομείο Καβάλας. Γιώργος Φιλόσογλου και Δήμος Τουλκίδης προορίζονται για θέσεις αντιδημάρχων στη νέα διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

Υπήρξαν ανοιχτά καταστήματα στην τοπική αγορά χθες, με πρώτα και καλύτερα σούπερ μάρκετ και «αλυσίδες». Διαμαρτυρία έξω από αυτά έκανε η ΠΑΣΕΒΕ και οι εμποροϋπάλληλοι. Τον προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας επισκέφθηκαν την περασμένη Παρασκευή κάτοικοι του Παληού αφού το σχολείο του οικισμού γίνεται 12θέσιο κι οι αίθουσες δεν επαρκούν. Ιερέας στο Παλαιοχώρι δεν επέτρεψε στον Νίκο Παναγιωτόπουλο να κόψει την κορδέλα εγκαινίων σε εκδήλωση της περασμένης Παρασκευής. Αιτία η ψήφιση στη βουλή της κατάργησης της Κυριακάτικης αργίας. Ο Φάνης Κασσούλας από την πόλη της Καβάλας είναι ο επικεφαλής των οργανώσεων για τα κόμμα «Ποτάμι» στην ΑΜΘ. Η νομαρχιακή επιτροπή ΛΑΟΣ Καβάλας συμπαρίσταται στην πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας σε σχέση με τα αθεώρητα βιβλιάρια επαγγελματιών από τον ΟΑΕΕ. Πετυχημένους σκοπευτικούς αγώνες διοργάνωσε χθες στο σκοπευτήριο του Κοκκινοχώματος ο Κυνηγητικός Σύλλογος Καβάλας.

Με εκδήλωση των Μαγκριώτη και Πάληου συνεχίζεται το βράδυ στο Όσκαρ το φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Αύριο τελειώνει η διεθνής θερινή μουσική ακαδημία που φιλοξενείται στο δημοτικό ωδείο. 25 με 28 Ιουλίου οι εκδηλώσεις Περάμεια 2014. Στο τέλος της εβδομάδας δύο ημέρες εκδηλώσεις στη συνοικία της Χωράφας.

Την Τετάρτη το απόγευμα η συνέντευξη τύπου από τη νέα διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ. Στην μεταγραφική λίστα και ο Παρμαξίδης του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ετοιμάζονται τα πλάνα για τις διαφημιστικές πινακίδες στο «Ανθή Καραγιάννη» και τα εισιτήρια διαρκείας. Πρόταση στον Σωτήρη Γκιουλέκα που αγωνίστηκε στον Κόροιβο κατέθεσε η Ένωση. Σήμερα αρχίζει προετοιμασία ο Άρης Ακροποτάμου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης