ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

15 σχολικοί φύλακες που εργάστηκαν στον Δήμο Καβάλας απολύονται εντός των ημερών αφού δεν μετακινούνται σε άλλη δημόσια υπηρεσία. Αυτό ισχύει για 8 συναδέλφους τους που βάση του πίνακα του ΑΣΕΠ θα εργαστούν στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Οι 15 σχολικοί φύλακες που απολύονται σκοπεύουν να καταθέσουν προσφυγή κατά του ΑΣΕΠ αφού η μοριοδότηση που ανακοινώθηκε περιέχει λάθη. Πρωτοβουλία συνεννόησης με τους συναδέλφους τους των Σερρών και της Δράμας αναλαμβάνουν οι αγρότες της Καβάλας σχετικά με τον ΤΑΡ. 4 μήνες θα διαρκέσει η μεταγραφή του σχεδίου πόλης Περιγιαλίου στο Εθνικό Κτηματολόγιο. Η διαδικασία αναμένεται να αρχίσει το Καλοκαίρι. Υπό μελέτη οι νέοι δασικοί χάρτες της Καβάλας. Σύσκεψη ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οργανώνουν το πρωί οι κτηνοτρόφοι του Νομού Καβάλας. Το μεσημέρι συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Στις 11.30 το πρωί η κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές στον Δημοτικό Κήπο. Ίδια ώρα αύριο το πρωί η μαθητική παρέλαση για την εθνική γιορτή και επέτειο της 25ης Μαρτίου.

 

Μεθαύριο Τετάρτη θα ανακοινωθεί στην Κομοτηνή το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ για την ΑΜΘ. Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης. Το απόγευμα παρουσιάζει τον συνδυασμό της η Δήμητρα Τσανάκα. Ο ιχθυέμπορος Παράσχος Αγανικόλας ανακοινώθηκε υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας από τους φίλους του Άρτεμη Σώρρα. 80 υποψηφίους του ανακοίνωσε χθες στη Χρυσούπολη ο υποψήφιος δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Εκδήλωση για τον αθλητισμό έκανε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ανακοίνωση αμφισβήτηση της δημοσκόπησης της Kapa Research εξέδωσε ο Βαγγέλης Παππάς. Εντόπισε λάθη σε ορισμένους πίνακες από αυτούς που δημοσιεύτηκαν. Ο Κωστής Σιμιτσής παρουσίασε το Σάββατο το έργο «Δρόμος του νερού».

 

Πετυχημένη γενική συνέλευση δάσκαλων και νηπιαγωγών της Θάσου έκανε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας. Ιατρικό εξοπλισμό αξίας 280.000 ευρώ για τα Κέντρα Υγείας του Νομού θα αγοράσει μέσω του ΕΣΠΑ το Νοσοκομείο. Χωρίς επεισόδια αλλά με πολύ αστυνομία και αποκλεισμούς κεντρικών δρόμων έγινε το Σάββατο εκδήλωση της Χ. Αυγής όπως επίσης αντιφασιστικό συλλαλητήριο.

 

Εκδήλωση ενημέρωση για την λύσσα οργανώνεται την ερχόμενη Δευτέρα 31 Μαρτίου στη Δ. Βιβλιοθήκη. Παρασκευή και Σάββατο βαλκανικό συνέδριο δημοσίων υπαλλήλων. Αυτή την εβδομάδα στην Νέα Πέραμο το 3ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Φυκολογίας.

 

Με το καθαρό και δίκαιο 3-0 ο ΑΟΚ ηττήθηκε χθες από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αγωνία για το μέλλον της ομάδας που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Ένωση νίκησε την Αγία Παρασκευή αλλά κι ο Κόρυβος νίκησε στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή. Ο Ορφέας νίκησε τον Άρη Ακροποτάμου, ισοπαλία μεταξύ Βυζαντίου και Νέστου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης