• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Σοβαρό πρόβλημα για την εξυπηρέτηση των τουριστικών λεωφορείων που γεμάτα κόσμο έφθαναν στο λιμάνι της Καβάλας ανέκυψε το Σάββατο. Το παρκινγκ του Τελωνείου γέμισε, το Λιμεναρχείο δεν επέτρεπε στα λεωφορεία να σταθμεύσουν εκτός πάρκινγκ κι έτσι αυτά έφευγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, γεγονός που σήμαινε ταλαιπωρία και των οδηγών μα και των επιβατών. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ήταν κλειστή η Παλιά Μουσική με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να την επισκεφθούν επισκέπτες της Παναγίας. Όλη την εβδομάδα αναμένονται στην Καβάλα Βούλγαροι τουρίστες λόγω της μεγάλης εορτής και αργίας στη γειτονική χώρα που έχει σχέση με την Πρωτομαγιά.

49χρονος κάτοικος Σκάλας Καλλιράχης είναι αγνοούμενος από το Σάββατο στη Θάσο. Έχει προβλήματα με την μνήμη του. Σήμερα στο νησί ομάδα της ΕΜΑΚ. Τουλάχιστον 4 προτάσεις έλαβε ο Δήμος Παγγαίου από ιδιώτες για την καθαριότητα των πρώην Δήμων Ορφανού και Ελευθερών. Η προθεσμία του διαγωνισμού έληξε την Παρασκευή. Πρόστιμο 114.000 ευρώ επέβαλε η πολεοδομία σε κατάστημα της Νέας Ηρακλείτσας. Επιστολή στον Πρωθυπουργό για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ έστειλε ο Σύλλογος Αγροτών Δήμου Καβάλας. Μελέτη βιωσιμότητας θα εκπονήσει η Περιφέρεια ΑΜΘ για το Βιοτεχνικό Πάρκο. Περίπου 2 χρόνια απλήρωτη η υπάλληλο του φορέα. Ο Δήμαρχος Θάσου διέψευσε φήμες σύμφωνα με τις οποίες οι ναυτεργάτες θα απεργήσουν την Πρωτομαγιά. Παραιτήθηκε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Νέστου ο Θεοχάρης Κολλαράς. Δύο κλιματιστικά δώρισε στο Λιμεναρχείο ο ΟΛΚ.

Κλειστά θα είναι σήμερα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού λόγω γενικής συνέλευσης της ΕΛΜΕ. Το απόγευμα συνεδριάζει η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Ερώτηση για το πλωτό LNG που η ΔΕΠΑ σχεδιάζει στον κόλπο της Καβάλας κατέθεσε ο βουλευτής Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Μεγάλο ενδιαφέρον και προσέλευση στη χθεσινή γενική συνέλευση μετά εκλογών του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων. 140 μονάδες αίματος συγκέντρωσε μετά την εθελοντική αιμοδοσία η ομάδα του Επιμελητηρίου. Το Σάββατο έδωσαν αίμα και ο Θόδωρος Μαρκόπουλος και η Αλεξάνδρα Τσανάκα. Συνεδριάζει το απόγευμα η διοίκηση του Δημοτικού Ωδείου. Πετυχημένες εξορμήσεις καθαριότητας χθες από εθελοντές σε όλη την πόλη. Τα μέλη του συλλόγου ΑμΕΑ καθάρισαν τις οδικές πινακίδες στο κέντρο της πόλης.

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί το μεσημέρι για την διήμερη παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ «Ισορροπιστής Αεροσκαφών». Δόθηκε στη δημοσιότητα το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου Επιστημολογίας που θα γίνει στην πόλη μας στο τέλος του μήνα. Κορυφώθηκαν χθες οι εκδηλώσεις στην Καβάλα για τα 100 χρόνια της γενοκτονίας των Αρμενίων. Στην πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης συμμετείχε και ο Υφυπουργός Παναγιώτης Σγουρίδης.

Άτυχος και άστοχος ο ΑΟΚ ηττήθηκε χθες από τον Πανσερραϊκό, έχασε τις ελπίδες όχι μόνο της πρώτης θέσης αλλά και της δεύτερης θέσης. Περισσότεροι από 5.000 φίλοι των δύο ομάδων στο γήπεδο. Ισοπαλία για τον Ακροπόταμο. Το Σάββατο ηττήθηκε η Ένωση στη Λειβαδιά.

 

 

Διαβάστε επίσης