• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

Αντίγραφα συμβολαίων αγροτών της επαρχίας Καβάλας παρέδωσε ο Σύλλογος Αγροτών Δήμου Καβάλας στον δικηγόρο Μάκη Βελάκη για την προετοιμασία της προσφυγής του Δήμου Καβάλας στο ΣτΕ όσον αφορά την όδευση του αγωγού ΤΑΡ. Ίδια διαδικασία θα γίνει και στη Νέα Καρβάλη. Από την πλευρά του αγωγού και των εκπροσώπων του δεν υπάρχουν καθόλου νέα. Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Γιώργος Καραγιάννης θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 28η που θα γίνουν αύριο. Το τμήμα Εμπορίου της Π.Ε. Καβάλας κάνει ελέγχους στις παραδώσεις καυσόξυλων σε ιδιώτες, όπου διαπιστώνει παραβάσεις επιβάλει πρόστιμα από 500 έως 1.000 ευρώ. Ενίσχυση σε ιατρικό και διοικητικό προσωπικό, αναβάθμιση του τμήματος σε κλινική ζήτησε για το Νοσοκομείο Καβάλας ο ογκολόγος Δημήτρης Κασαράκης. Μίλησε σε εκδήλωση που έγινε το Σάββατο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Στην προκαταρκτική για το οικονομικό έλλειμμα στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Χρήστος Γλάνος. Επιφυλάχθηκε όσων του καταλογίζουν επειδή δεν έμαθε το περιεχόμενο του πορίσματος των δημοτικών υπαλλήλων. Στις 25 Νοέμβρη οι εκλογές για τη νέα διοίκηση του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Ένας νεαρός άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα στο Χρυσοχώρι χθες τα ξημερώματα όταν παρασύρθηκε από επιβατικό αυτοκίνητο. Στη Θάσο βρέθηκε νεκρός κτηνοτρόφος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε γκρεμό κοντά στον Πρίνο. Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ικανοποιημένη είναι η Δήμαρχος από τα αποτελέσματα του ταξιδιού της στην Αθήνα. Το απόγευμα το ΚΚΕ παρουσιάζει βιβλίο με κείμενα της ιδεολογικής επιτροπής. Στην εκδήλωση στην Δ. Καπναποθήκη θα μιλήσει η Σούλα Βλισίδου. Η διοίκηση της Ένωσης Γονέων συνάντησε την Παρασκευή τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο. Λόγω κακοκαιρίας δεν έγινε χθες στο Παλαιοχώρι η γιορτή του κάστανου. Το απόγευμα στις 7 εκδήλωση του δικηγορικού συλλόγου για την ιστορία του Πρωτοδικείου Καβάλας.

 

Σήμερα το πρωί θεία λειτουργία με αρτοκλασία για την γιορτή του Αγίου Νέστορα, στον ιερό ναό του Αποστόλου Παύλου. Στις 10.30 το πρωί κατάθεση στεφάνων στον Δημοτικό Κήπο από μαθητές. Η δήμαρχος βραβεύει σήμερα τον μαθητή Δημήτρη Χατζή για τη διάκριση του στο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής. Στις 7.30 το απόγευμα εκδήλωση των τοπικών φορέων στο Αμφιθέατρο για την εθνική γιορτή της 28ης Οκτώβρη. Η αυριανή παρέλαση θα αρχίσει στις 11.30 το πρωί.

 

Στα πέναλτι προκρίθηκε ο ΑΟΚ στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, σε βάρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Στη κανονική του διάρκεια το ματς ήταν ισόπαλο 2-2, 3-3 στο τέλος της παράτασης. 3-2 ηττήθηκε επίσης για το Κύπελλο το Βυζάντιο από τον Καμπανιακό. Ήττα και για την Ένωση, 69-63 στο Ηράκλειο Κρήτης από τον ΟΦΗ.

 

 

Διαβάστε επίσης