ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΛΗ 2014

Τρεις επενδυτικές προσπάθειες δρομολογήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Νομό Καβάλας. Πρόκειται για δύο ξενοδοχεία- ένα στη Θάσο κι ένα στη Κεραμωτή- τα οποία έλαβαν άδεια από την πολεοδομία και μια επένδυση παραγωγής ρεύματος από βιομάζα που θα υλοποιήσει θυγατρική των ΕΛΠΕ στην Βιομηχανική Περιοχή. Το μεσημέρι στη Δ. Βιβλιοθήκη γίνεται απολογισμός του συλλαλητηρίου κατά του πλωτού LNG, προγραμματισμός των επόμενων δράσεων. Τη συνάντηση προκαλεί η Συντονιστική Επιτροπή τοπικών φορέων. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος συνάντησε το Σάββατο στις Κρηνίδες τους αγρότες του Δήμου Καβάλας κι υποσχέθηκε να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ από την περιοχή των Τεναγών. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε από τον Ανακριτή την Παρασκευή 39χρονος από την Πτολεμαΐδα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Κωστής Σιμιτσής και Χρήστος Τσοχαταρίδης διαψεύδουν κατηγορηματικά δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας βάση του οποίου η ΔΕΥΑΚ εμπλέκεται σε σκάνδαλο αγοράς συστημάτων τηλεχειρισμού ύδρευσης- αποχέτευσης.

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας συγκεντρώνει υλικό προκειμένου με εκδηλώσεις το Φθινόπωρο να τιμήσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του αλλά και τη λειτουργία του Πρωτοδικείου Καβάλας. Καταργήθηκε η θέση του Αστυνομικού Υποδιευθυντή στην Α.Δ. Ο Γιώργος Γκράνας επανήλθε ως διοικητής στο αστυνομικό τμήμα. Καταπλέει το μεσημέρι στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο Aegean Odyssey. Μεταφέρει 150 Αυστραλούς κι Αμερικάνους τουρίστες, έρχεται στην Καβάλα από την Θεσσαλονίκη. Βρέθηκε ο δράστης απάτης με θύμα Καβαλιώτη που επιχείρησε να αγοράσει μοτοσικλέτα μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο. Ο 21 ετών υποψήφιος αγοραστής του δικύκλου έχασε 900 ευρώ. Ο Δανιήλ Εμμανουηλίδης θα είναι αναπληρωτής του Απόστολου Βαγενά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας.

Το μεσημέρι συνέντευξη τύπου για την θεατρική παράσταση «Απ΄ την παραλία πέρασες;», η οποία σήμερα και αύριο το βράδυ παρουσιάζεται στην αυλή του 5ου Γυμνασίου. Η συλλογικότητα «Φίλοι της Αννίκας» θα αναμεταδώσουν το βράδυ στην παραλία συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου, η οποία θα γίνει στην Αθήνα σαν συμπαράσταση στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών. Σήμερα το βράδυ στο Παλαιοχώρι πραγματοποιείται εκδήλωση για την προβολή dvd με θέμα τον Άγιο Γεώργιο Καρσλίδη. Γεμάτο παιδιά ήταν χθες το πάρκο Φαλήρου, στην τελική εκδήλωση του φεστιβάλ «Φτου και Παίζει».

Περίπου 15 ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΑΟΚ κι άλλοι τόσοι που θα δοκιμαστούν, θα βρίσκονται το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Αρνητικά απαντά στην ομάδα ο Φώτης Κηπουρός. Επέστρεψε στην Καβάλα από το εξωτερικό ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου. Άρχισε προετοιμασία ο Ορφέας Ελευθερούπολης.

 

Διαβάστε επίσης