ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Αργά χθες βράδυ έπαψαν να λειτουργούν τα 3 τελευταία ΑΤΜ, έξω από ισάριθμα τραπεζικά καταστήματα στην πόλη της Καβάλας. Ειδικότερα χρήματα περίπου μέχρι τα μεσάνυχτα έδιναν χθες βράδυ τα ΑΤΜ στην τράπεζα Πειραιώς στο Φάληρο, στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Δεν φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα στη τροφοδοσία των αυτοκινήτων και δικύκλων με καύσιμα.

Την πρώτη ενημερωτική εξόρμηση των πολιτών υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής έκαναν χθες το απόγευμα στην παραλία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. «Θα έχουμε παρόμοιες δράσεις κάθε μέρα μέχρι την Κυριακή» λένε εκπρόσωποι του ίδιου κόμματος. Ενδέχεται να λειτουργήσουν σήμερα υπηρεσίες της Π.Ε. Καβάλας προκειμένου να ετοιμάσουν τη πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος την Κυριακή. Τοπική εορτή και αργία σήμερα στην πόλη μας. Πανηγυρική θεία λειτουργία στον ιερό ναό του Αποστόλου Παύλου. Στις 11 κατάθεση στεφάνων στο ηρώο, στον δημοτικό κήπο. Το βράδυ αγρυπνία στην Βασιλική Β’ των Φιλίππων. Αργεί το Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη να χορηγήσει βίζα σε Τούρκους που επιθυμούν να επισκεφθούν την ΑΜΘ. Παρεμβάσεις να σταματήσει η καθυστέρηση στη βίζα έκαναν στη Κυβέρνηση τόσο ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης. Εκπρόσωποι του αγωγού ΤΑΡ καλούν σε συνάντηση σε ξενοδοχείο της πόλης αγρότες των Τεναγών. Η συνάντηση προγραμματίζεται για την Πέμπτη.

Οι ΔΕΥΑ των πρωτευουσών των 5 Νομών στην ΑΜΘ δηλώνουν πρόθυμες να εμπλακούν στη διαχείριση του φυσικού αερίου. Η ΔΕΥΑ Καβάλας περιλαμβάνει στο τεχνικό της πρόγραμμα για το 2015 εκπόνηση μελέτης βιωσιμότητας για το δίκτυο φυσικού αερίου. Τούρκος επισκέπτης στη Θάσο πέθανε αιφνιδίως το Σάββατο λόγω καρδιακού προβλήματος. Εξωτερικό βάψιμο του κεντρικού καταστήματος του ΟΤΕ στην πλατεία Καπνεργάτη έγινε χθες. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τις Σέρρες ζητά από τον Υπουργό Σταθάκη όλα τα νέα έγγραφα που κατέθεσε ο ΤΑΡ προκειμένου να μπορεί να δανειοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Πετυχημένη εκδήλωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Καβάλας. Κείμενο κατά του Ευριπίδη Στυλιανίδη ανάρτησε στο διαδίκτυο ο πρώην Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής. Ο κ. Σιμιτσής δηλώνει αντίθετος στην πρωτοβουλία του πρώην Υπουργού να ζητήσει επανασύσταση της κοινοβουλευτικής επιτροπής που θα ασχοληθεί μόνο με τις ανάγκες και τα προβλήματα της Θράκης.

Από αύριο το βράδυ αρχίζει τις προβολές ταινιών η Στέγη στον θερινό κινηματογράφο Ζέφυρο. Επίτιμος δημότης Καβάλας ανακηρύχθηκε σε εκδήλωση την Παρασκευή ο Δήμαρχος Σάμου, πρώην Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Μιχάλης Αγγελόπουλος. Αρχίζει σήμερα στη Χρυσούπολη ενημέρωση για τους μπλε κάδους και την ανακύκλωση. Περίπου 400 άνθρωποι παρακολούθησαν στο Φρούριο τη συναυλία της Φωτεινής Δάρρα και του Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Έρχεται στην Καβάλα εντός των ημερών ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης. Θέλει να κρατήσει στην ομάδα τους ποδοσφαιριστές Μπάτζιο, Βιτλή, Μπρατσιάνη κι Αμβρόσιο Παπαδόπουλο. Γενική συνέλευση πραγματοποίησε το Σάββατο η ΕΠΣ Καβάλας. Στο Νέστο θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο ο επιθετικός Γιώργος Λαζαρίδης.

 

 

Διαβάστε επίσης