ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8  ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα της μονοδρόμησης τμήματος της οδού Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Καβάλας –αφού δεν μπορεί να αλλάξει το έργο- προωθεί την δοκιμαστική μονοδρόμηση όσο στη Βενιζέλου θα εκτελούνται έργα. Αύριο στο δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί και το θέμα της νέας παράτασης ως το τέλος Ιουλίου για την ολοκλήρωση των εργασιών στον δρόμο προς το νέο Νοσοκομείο.

 

Σοβαρό επεισόδιο έγινε χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο όπου δύο άνδρες χτύπησαν και τραυμάτισαν ελαφρά άνδρα της σεκιούριτι. Το επεισόδιο έγινε με αφορμή το παρκάρισμα του αυτοκινήτου των δύο δραστών. Χθες το πρωί βρέθηκε νεκρός σε αποθήκη κοντά στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Παγγαίου 87χρονος. Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Σήμερα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου για να αποφασίσει συμμετοχή των φαρμακοποιών του Ν. Καβάλας στην πανελλαδική απεργία της Τετάρτης. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πέσουν στο λιμάνι οι πρώτες πλωτές εξέδρες. Μετά από μια τελετή που διήρκεσε 1,5 ώρα έγιναν χθες τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τους Καβαλιώτες Εβραίους. Το μνημείο συνεχίζει να φυλάσσεται σε 24ωρη βάση.

 

Ημερίδα για την επιχειρηματικότητα σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο Λούσυ. Το μεσημέρι δίνει συνέντευξη τύπου η ΠΑΣΕΒΕ. Στις 20 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης έκτακτη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Οι γιατροί του Νοσοκομείου δηλώνουν συμπαράσταση στους εργαζόμενους σε αυτό, οι οποίοι τη Δευτέρα αρχίζουν επίσχεση εργασίας για απλήρωτες υπερωρίες και νυχτερινές βάρδιες. Εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν τα πρώτα αποτελέσματα για την ποιότητα και την ποσότητα του νερού στην γεώτρηση Καρακάξα, από την οποία ο Δήμος Παγγαίου θέλει να υδροδοτήσει την Νικήσιανη. Χωρίς τηλεόραση ήταν για έναν μήνα ο Κεχρόκαμπος, το πρόβλημα λύθηκε την περασμένη Παρασκευή αφού απέδωσαν οι πιέσεις του Δήμου Νέστου στην Digea.  Γενική συνέλευση πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Η παράταξη Μηχανικοί της Ανάπτυξης κέρδισαν στις χθεσινές εκλογές των μηχανολόγων ηλεκτρολόγων που έγιναν στο τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας.

 

Προσωπικό του καταστήματος Κωτσόβολος καθάρισε χθες περιμετρικά το εντευκτήριο του ΦΟΚ, στο οποίο φύτεψε λουλούδια. Τιμήθηκαν χθες σε εκδηλώσεις στην πόλη μας οι Απόστρατοι Αστυνομικοί. Πανευρωπαϊκή διάκριση εξασφάλισε το φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Συνεχίζονται το βράδυ στο Αμφιθέατρο οι παραστάσεις της Θεάτρου Παίδευσης του έργου «Μια μαντάμ στο Κολωνάκι».

 

Η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ συνεχίζει τη συζήτηση με επενδυτές που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα κι οποίοι φημολογείται ότι έχουν σχέση με εταιρία μάνατζερ παικτών. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον ΑΟΚ ενδιαφέρονται Καβαλιώτες επιχειρηματίες που έκαναν ομάδα και σήμερα θα καταθέσουν πρόταση. Διοικητικό αδιέξοδο στο Βυζάντιο, αλλαγή προσώπων στη διοίκηση του Ορφέα. Ο Νέστος Χρυσούπολης νίκησε 3-0 τα Τρίκαλα κι έτσι κατέκτησε το σούπερ καπ.

 

 

Διαβάστε επίσης