ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

Άγνωστο είναι το μέλλον του έργου των πλωτών εξεδρών στο κεντρικό λιμάνι, πολύ πιθανή νέα παράταση για την ολοκλήρωση του. Αυτό το διάστημα παραμένουν τα γραφειοκρατικά προβλήματα που οφείλονται στην καθυστερημένη εκπόνηση συμπληρωματικών μελετών. Βάση της δημοπράτησης το έργο έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί τον περασμένο Απρίλιο. Μετά τη πρώτη παράταση το έργο πρέπει να είναι έτοιμο στο τέλος Νοέμβρη. Ανάμεσα στο ΙΚΑ Καβάλας και στο ΙΚΑ Δράμας θα είναι σήμερα ο διοικητής Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Δεν αποκλείεται το απόγευμα να παραστεί σε κομματική συνάντηση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Διακοπή νερού θα σημειωθεί σήμερα το πρωί στις Κρηνίδες. Καταργεί το πρωϊνό δρομολόγιο από Καβάλα για Αθήνα η Ολυμπιακή. Η απόφαση ισχύει από τις 27 Οκτώβρη και για όλη τη Χειμερινή περίοδο. Αθωώθηκαν χθες στο Τριμελές οι επιχειρηματίες που εκμεταλλεύονταν την ακτή Σαλιάρα στη Θάσο όπως επίσης κι ο ιδιοκτήτης εταιρίας μαρμάρων. Ήταν κατηγορούμενοι για κατάληψη δημόσιας έκτασης και υποβάθμιση περιβάλλοντος. Αγιασμός τελείται στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Ωδείο. Ένας ακόμη καθηγητής αποχώρισε προκειμένου να συνεργαστεί με άλλο, ιδιωτικό ωδείο της πόλης.

Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής υποστήριξε ότι θα βρεθούν οι 180 βουλευτές που τον Μάρτιο θα εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εκλογές την Κυριακή για τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας. Χθες ο Ιατρικός Σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρία για την μετακίνηση του καρδιολόγου από το ΠΕΔΥ Καβάλας στο Νοσοκομείο της Ξάνθης. Περιφερειακή σύσκεψη συνταξιουχικών σωματείων θα γίνει στην Καβάαλ την Τρίτη 14 Οκτώβρη. Σήμερα το Λιμεναρχείο Καβάλας αποφασίζει επί του αιτήματος των ναυτιλιακών εταιριών που ζητούν μείωση δρομολογίων από 11 έως 20 Οκτώβρη. Όλα τα προβλήματα του Παληού έθεσαν υπόψη της Δημάρχου χθες κάτοικοι του οικισμού. Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας λειτουργεί από τη Τετάρτη τμήμα που διευκολύνει τους πρωτοετείς φοιτητές να εξασφαλίσουν μεταγραφή σε κοντινό της οικίας τους Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ. Συνάντηση με τους εργαζόμενους του Βοήθεια στο Σπίτι είχαν χθες εκπρόσωποι του Δήμου Παγγαίου. Θα αργήσουν να πληρωθούν εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών του Δήμου Καβάλας που απασχολούνται σε αυτούς μέσω του γνωστού προγράμματος που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ.

Αγιασμός σήμερα το πρωί στο Ειδικό Γυμνάσιο. Γιορτή τουρσιού αύριο το μεσημέρι στον Δημοτικό Λαχανόκηπο. Αύριο βράδυ εκδήλωση των εθελοντών αιμοδοτών του Επιμελητηρίου στο ξενοδοχείο Γαλαξίας. Την Κυριακή το πρωί κάτοικοι του Αγίου Λουκά καθαρίζουν εθελοντικά τη συνοικία τους. Την Κυριακή το απόγευμα εγκαινιάζεται στο Εκθεσιακό Κέντρο η 5η Έκθεση Βιομηχανικής Πληροφορικής.

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η Ένωση κατά της απόφασης με την οποία παρέμεινε στην Α1 ο Πανιώνιος. Εξ αυτού του λόγου δεν θα παίξει αύριο με τον Αετό. Ο ΑΟΚ έχει στα χέρια του από χθες και το δελτίο του Πόποβιτς.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης