• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2016

 

Η επίσκεψη στην Καβάλα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου κινητοποιεί τους αγρότες, που σκοπεύουν να τον «υποδεχθούν» με συγκέντρωση της διαμαρτυρίας το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης. Την επόμενη μέρα δηλαδή την Πέμπτη 21 Γενάρη θα στηθεί το μπλόκο των τρακτέρ ή στη διασταύρωση της Χρυσούπολης ή στον Άγιο Σίλα.

 

Το πρώτο του δρομολόγιο για τη Θάσο εκτέλεσε νωρίτερα σήμερα το πρωί το υδροπτέρυγο. Χθες υπέγραψε τα δρομολόγια του «Ήλιδα ΙΙ» ο υπουργός που ταυτόχρονα διατήρησε την υποχρέωση εκτέλεσης δημόσιας υπηρεσίας για τα φέρι μποτ. Η τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη είναι πιθανό να οδηγήσει στο λιμάνι της Καβάλας επιπλέον κρουαζιερόπλοια. Επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν προς την Καβάλα κάηκε χθες το πρωί κοντά στη Λυδία. Δεν κινδύνευσαν οι 3 επιβάτες του. Κλοπή αυτοκινήτου από πυλωτή πολυκατοικίας το βράδυ της Τετάρτης στην συνοικία του Αγίου Λουκά. Δύο τραυματίες χθες στην οδό Ερυθρού Σταυρού, δίκυκλο παρέσυρε πεζό. Σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε χθες το μεσημέρι στο Αυτόφωρο κομμώτρια που επί 6 μήνες έκλεβε χρήματα από πορτοφόλι συμπολίτισσας, την οποία χτένιζε στο σπίτι της. Με καθυστέρηση 3 ωρών για να αποφύγει τους δημοσιογράφους ήρθε χθες στην Καβάλα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ. Παρέλαβε το νέο κτίριο. Υποσχέθηκε χώρο αποδυτηρίων σε αυτό για τους διασώστες κι ενίσχυση του προσωπικού. Λειτουργεί την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί το νέο Γυμνάσιο Χρυσούπολης, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε χθες στο Δημαρχείο Νέστου.

 

Στην πόλη μας θα είναι το μεσημέρι ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Το απόγευμα μιλά στο Επιμελητήριο ο Γιάννης Μηλιός. Σύσκεψη για το ασφαλιστικό πραγματοποιούν το απόγευμα της Δευτέρας τοπικοί φορείς. Ανακοινώσεις κατά του ασφαλιστικού χθες από το Σύλλογο Λογιστών, το νομαρχιακό σύλλογο ΑμΕΑ, τη ΠΑΣΕΒΕ. Την Δευτέρα αρχίζουν οι εξετάσεις των σπουδαστών στο ΤΕΙ. Σε εξέλιξη η ΕΔΕ για τον καθηγητή που κατηγορείται ότι χρηματίζονταν από σπουδαστές. «Ισχύει το ραντεβού στα χωράφια» δήλωσε χθες για τον ΤΑΡ ο πρόεδρος των αγροτών Δήμου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης. Με χρήματα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων θα ολοκληρωθεί το έργο του κόμβου των Σφαγείων στην Χρυσούπολη.

 

Σε διαφορετικές εκδηλώσεις την Κυριακή κόβουν την πίτα τους οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ, ο Φυσιολατρικός Όμιλος, ο Σύλλογος Εβριτών, οι Εθελοντές κατά του Καρκίνου, η Πανηπειρωτική Ένωση. Το Σάββατο κόβει τη πίτα του ο Σκακιστικός Όμιλος. Σήμερα το βράδυ ο Βασίλης Λέκκας εμφανίζεται στη Μυροβόλο. Θεατρικά σεμινάρια με τον Αντώνη Θεοδωρακόπουλο πραγματοποιεί το θεατρικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου. Σήμερα και αύριο το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Πλάτωνα, απολογία Σωκράτη» σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη.

 

Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα χθες βράδυ στην πίτα της Λέσχης Φιλάθλων, με την παρουσία εκπροσώπων και του ΑΟΚ και της Ένωσης. Ο Στιβ Γιατζόγλου εγγυήθηκε για την καλή απόδοση των τριών νέων Αμερικανών καλαθοσφαιριστών. Στη διάθεση του προπονητή του ΑΟΚ οι τρεις νεοαποκτηθέντες, «ανεβάζει» ρυθμούς ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης.

 

Διαβάστε επίσης