• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΗ 2013

Πραγματοποιείται στις 7 σήμερα το απόγευμα στο Επιμελητήριο σύσκεψη των τοπικών φορέων για την επιδότηση εργασίας. Δεν αποκλείεται στην ίδια σύσκεψη να συζητηθεί και το θέμα των διοδίων στην Μουσθένη. Στην σύσκεψη κλήθηκαν οι 4 βουλευτές, οι 4 δήμαρχοι, ο Αντιπεριφερειάρχης, εκπρόσωποι της αγοράς αλλά και ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης. Ο τελευταίος ειδοποίησε ήδη το Επιμελητήριο ότι δεν θα παραστεί στην σύσκεψη επειδή βρίσκεται στην Αθήνα. Με χθεσινή ανακοίνωση του ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης εκφράζει την αισιοδοξία του για το ΤΕΙ Καβάλας και τα όσα θα προβλέπει για αυτό η τελική πρόταση του Υπουργείου Παιδείας. Δεν κατάφερε χθες ο κ. Πασχαλίδης να κλείσει ραντεβού με τον αρμόδιο Υφυπουργό Μεταφορών για το θέμα των διοδίων. Εξ αιτίας των ισχυρών νοτιάδων χθες υπήρξαν προβλήματα στην εκτέλεση των δρομολόγιων των φέρι μποτ και στην γραμμή της Κεραμωτής και στην γραμμή του Πρίνου. Η Ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση της τράπεζας Proton άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της ΒΦΛ Γιώργο Γεωργάρα. Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» απασχόλησε χθες την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Το Υπουργείο συνηγορεί σε 6μηνη παράταση του προγράμματος κάτι που δεν ικανοποιεί όλους τους εμπλεκόμενους στο θέμα.

 

Συνεχίζεται ως τις 8 το απόγευμα η ψηφοφορία για την νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Η προσέλευση είναι ικανοποιητική. Αύριο και μεθαύριο εκλέγουν νέο διοικητικό συμβούλιο οι οικοδόμοι του Νομού Καβάλας. Την ικανοποίηση του για την διατήρηση της εφορίας στον Λιμένα και του γραφείου του ΙΚΑ στα Λιμενάρια εξέφρασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας ανακοινώνει ότι την Κυριακή θα εκτελεί συχνά δρομολόγια από και προς την Ξάνθη, λόγω των εκδηλώσεων για το καρναβάλι. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γερομάρκος επιβεβαίωσε χθες την πληροφορία του Λάζαρου Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία εταιρία από την Θεσσαλονίκη κατέθεσε αίτηση για να κάνει έρευνες για χρυσό στην ευρύτερη περιοχή του Παγγαίου. Η αίτηση δεν έγινε δεκτή για περιβαλλοντικούς κυρίως λόγους. Το Επιμελητήριο ζητά από τις τοπικές εταιρίες που απογράφηκαν να του αποστείλουν ή να του προσκομίσουν τα πρωτότυπα ή αντίγραφα των εγγράφων που αναρτήθηκαν στην ίδια εφαρμογή. Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη θα συζητηθεί το θέμα της κατασκευής μεγάλου ξενοδοχείου 5 αστέρων στην Θάσο. Ομιλίες στην Καβάλα και την Ελευθερούπολη θα κάνει Σάββατο και Κυριακή ο γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης.

 

Αρχίζει το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη το 2ο Φεστιβάλ επιτραπέζιων παιχνιδιών και παιχνιδογνωσίας. Για την σημερινή μέρα των καταναλωτών εξέδωσε ανακοίνωση η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας. Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα γίνουν στο ισόγειο της Μ. Λέσχης οι μαθητικοί αγώνες σκάκι του Ν. Καβάλας.

 

Σε απεργία βρίσκονται από χθες οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. Αποστάσεις από την ομάδα κρατά ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης. Ανησυχία για τους Πάτο και Εντιαγέ που απειλούν να φύγουν από την Καβάλα. Χωρίς τον Μιλόσεβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ίκαρο Καλλιθέας η Ένωση. Το παιχνίδι αύριο θα γίνει στο γήπεδο του Έσπερου, όπου επιστρέφει η γηπεδούχος ομάδα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης