ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΗ 2014

Περιορισμένης έκτασης είναι οι αλλαγές στα σχολεία του Νομού Καβάλας εν όψει της νέας περιόδου από τον προσεχή Σεπτέμβρη. Βάση εισηγήσεων των υπηρεσιών συγχωνεύεται το δημοτικό σχολείο Ποδοχωρίου με αυτό του Ακροποτάμου, Πέρνης με Γραβούνας, καταργείται το δημοτικό σχολείο Φωλιάς. Συγχωνεύεται το Γυμνάσιο Κρυονερίου με αυτό του Αμυγδαλεώνα, ιδρύεται 2ο γυμνάσιο στη Χρυσούπολη, αναγνωρίζεται επίσημα το μουσικό λύκειο Καβάλας. Λαμπρή υποδοχή επεφύλαξε χθες η Καβάλα στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο. Αμέσως μετά την δοξολογία τιμήθηκε ο Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου Προκόπιος με το παράσημο του Αγίου Μάρκου. Νέο περιστατικό απάτης στο Κοκκινόχωμα με θύμα 78χρονη γυναίκα από την οποία άγνωστοι πήραν 200 ευρώ. Ισχυρίστηκαν ότι τα χρήματα τα έχει ανάγκη ο γιος της.

 

4 προεκλογικές συγκεντρώσεις γίνονται σχεδόν ταυτόχρονα σήμερα το απόγευμα στην Καβάλα. Πρόκειται για τις εκδηλώσεις του Βαγγέλη Παππά, του Αρχέλαου Γρανά, του Άρη Βέρρου και του Κωστή Σιμιτσή. Αρκετός κόσμος χθες στην ομιλία της Δήμητρας Τσανάκα. Στις Κρηνίδες μιλά σήμερα ο Μάκης Παπαδόπουλος. Από την ιστοσελίδα της Π.Ε. Καβάλας θα μπορούν οι πολίτες να μαθαίνουν γρήγορα τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής. Ως την Τετάρτη θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των σταυρών προτίμησης. Την Καβάλα, την Χρυσούπολη και την Κεραμωτή επισκέφθηκε χθες η υποψήφια ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή. Την Ιχθυόσκαλα επισκέφθηκε χθες ο Πάνος Καμμένος. Με συνταξιούχους του ΟΑΕΕ και τον σύλλογο πολυτέκνων συναντήθηκε ο Αρχέλαος Γρανάς. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι η ΝΕ ΚΚΕ Καβάλας.

 

Ο Νικήτας Μαντάς είναι ο νέος πρόεδρος στο σωματείο εργαζομένων ΕΛΤΑ Καβάλας. Μετά τις εκλογές θα συνεδριάσει η αντιπροσωπεία του ΤΕΕ ΑΜ για να αποφασίσει δράσεις σχετικά με τις αυξημένες εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ. Ικανοποίηση εκφράζει ο Γιώργος Καλαντζής για την απόφαση Σταϊκούρα με την οποία αναστολής καταβολής δόσεων δανείων εγγυημένων από το ελληνικό δημόσιο. Εκπαίδευση εθελοντικών ομάδων σε θέματα απεγκλωβισμού τραυματιών μετά από τροχαίο ατύχημα έκανε η Π.Υ. Καβάλας.

 

Στο αρχαιολογικό μουσείο την Κυριακή εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια μέρα μουσείων. Ανοιχτό την Κυριακή για τον ίδιο λόγο το μουσείο του συλλόγου Μικρασιατών. Αύριο στο κοινωνικό φαρμακείο ιατρείο δωρεάν μετρήσεις πίεσης. Η δευτεροβάθμια εκπαίδευση ευχαριστεί όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της έκθεσης τεχνολογικής εκπαίδευσης.

 

«Παγωμένη» η αθλητική δραστηριότητα όλων των ομάδων της Καβάλας λόγω των εκλογών. Την ερχόμενη Τετάρτη η τελευταία αγωνιστική στην Γ’ Εθνική.

Διαβάστε επίσης