• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

Σε ποινή φυλάκισης 15,5 ετών καταδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Κομοτηνής ο 45χρονος κάτοικος Παληού που τον περασμένο Φεβρουάριο πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του κατά των γειτόνων του. Θα μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού όπου βρίσκονταν λόγω προφυλάκισης. Στην απολογία του υποστήριξε ότι ήθελε να φοβίσει τους γείτονες του επειδή με την συμπεριφορά τους τον είχαν εκνευρίσει. «Ήθελε να μας σκοτώσει» κατέθεσαν ο 49χρονος και η 54χρονη που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς.

Κινητοποιήσεις για το θέμα της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ ετοιμάζουν για την Κυριακή 29 Νοέμβρη οι αγρότες του Δήμου Καβάλας. Πιθανότερο σημείο των κινητοποιήσεων οι Κρηνίδες. Πρόταση για τα κυκλοφοριακά δεδομένα του κέντρου της πόλης ετοιμάζει το τμήμα Τροχαίας Καβάλας. Με απόφαση του αντιδημάρχου Ηλία Καλανταρίδη άρχισε η διαδικασία για να βρεθεί νέος χώρος για το Ναυτικό Μουσείο που γίνεται δημοτικό. Αθωώθηκε χθες στο Τριμελές Καβάλας ο Λευθέρης Μερέσης. Κατηγορούνταν ότι δεν αφαίρεσε οριστικά άδεια λειτουργίας δύο καταστημάτων στη Θάσο, το 2010. Το 1ο βραβείο στην κατηγορία των σχολικών βιβλίων εξασφάλισε από την Unicef Ελλάδας η Στ’ τάξη του 10ου Δημοτικού σχολείου Καβάλας. Όλα είναι έτοιμα για την ψηφοφορία της Κυριακής στην ΝΔ του Νομού Καβάλας, υποστήριξαν χθες ο Κώστας Ευθυμιάδης και ο Μπάμπης Δράκος. Στην Ξάνθη συνελήφθη χθες 17χρονος επειδή πριν λίγες ημέρες διέρρηξε κατοικία στην Καβάλα από όπου πήρε 1.000 ευρώ.

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί στις 10 το πρωί στην Δ. Βιβλιοθήκη το τμήμα ΑΜ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Μία ώρα αργότερα ο Δήμος Καβάλας πραγματοποιεί εκδήλωση για να παρουσιάσει την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης και παρακολούθησης κυκλοφορίας. Εγκαινιάζεται σήμερα στην Κομοτηνή η έκθεση Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2015. Ο Φώτης Τουφεξής παρέμεινε πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Ελευθερούπολης. Συμπαράσταση στους ναυτεργάτες που την ερχόμενη εβδομάδα δικάζονται σε Καβάλα και Θάσο εκφράζει με ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ. Σήμερα το απόγευμα στο Αυτόνομο Στέκι εκδήλωση για τον ΤΑΡ και το πλωτό LNG. Δύο υπολογιστές αγοράζει ο ΟΛΚ κι αμέσως μετά τους δωρίζει στην 2η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος που εδρεύει στην πόλη μας.

Ο Σύλλογος Πνοή κι ο Σύλλογος Άγιος Νέστορας πραγματοποιούν το πρωί εκδηλώσεις στο 16ο δημοτικό σχολείο με την ευκαιρία της παγκόσμιας μέρας δικαιωμάτων του παιδιού. Το βράδυ στην Στέγη η θεατρική παράσταση «Άγρυπνο Κώμα». Αύριο ο υποστράτηγος εα Ιωάννης Παρίσσης μιλά σε εκδήλωση των Απόστρατων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Δ. Βιβλιοθήκη. Την Κυριακή εκδήλωση για την ημέρα της Εθνικής Αντίστασης.

Ορεξάτος κι αισιόδοξος για την Ένωση ήταν χθες ο Στιβ Γιατζόγλου στη συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία της συνεργασίας του με την ομάδα μας. Τραυματίας για το ματς με τον Άρη ο Κοστόφ. Στο γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών η αναμέτρηση του ΑΟΚ με τον Εθνικό Σερρών. Έφυγε από το Βυζάντιο και ο Διονύσης Μουτάκης.

Διαβάστε επίσης