ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΗ 2015

Μια πραγματική γιορτή οργανώνεται το απόγευμα και το βράδυ στο κέντρο της πόλης παράλληλα με τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων ως τα μεσάνυχτα. Οι εκδηλώσεις για την Λευκή Νύχτα αρχίζουν στις 7.30 το απόγευμα. Θα γίνουν στους πεζόδρομους, την οδό Ομονοίας που θα πεζοδρομηθεί, την περιοχή του Αγίου Νικολάου. Καλό είναι όσοι κατέβουν στο κέντρο της πόλης σήμερα το απόγευμα να προτιμήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή να περπατήσουν.

 

Μετά από μια δίκη που κράτησε 4,5 ώρες καταδικάστηκαν χθες στο Τριμελές Καβάλας δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για συμμετοχή σε επεισόδιο που έγινε σε ταβέρνα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2010. Τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή. Ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουπλής απάντησε στην ερώτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για τα χρέη του ΕΟΠΥΥ στο Πουλίδειο Γηροκομείο. Ισχυρίζεται ότι η πληρωμή των χρεών γίνεται κανονικά, με μικρή καθυστέρηση και μπόλικους συμψηφισμούς. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κατέθεσαν ερώτηση για τις ποινικές διώξεις σε βάρος ναυτεργατών της Θάσου. Σοκ στην τοπική κοινωνία προκάλεσε χθες το πρωί η είδηση του θανάσιμου τραυματισμού 42χρονου εργαζόμενου του Δήμου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην περιοχή των Σφαγείων. Τη σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και της Ιεράς Μητρόπολης ζητά το Ισραηλιτικό Συμβούλιο για να γίνει η εκδήλωση του μνημείου των Καβαλιωτών Εβραίων. Το θέμα θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, απαντά η κ. Δήμαρχος. Με αφορμή το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας θα βρίσκεται από σήμερα στην Καβάλα ο βουλευτής του κόμματος Το Ποτάμι Γρηγόρης Ψαριανός. Την Κυριακή τα μέλη του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν τους αντιπροσώπους τους στο συνέδριο του κόμματος. Πιθανή επίσκεψη στην Καβάλα του Γιώργου Φλωρίδη.

 

Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα και αύριο στη Λέσχη Αξιωματικών από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας. Αρχίζει το πρωί στη Δ. Βιβλιοθήκη το 1ο Συνέδριο Επιστημολογίας. Το βράδυ στο Όσκαρ ρεσιτάλ πιάνου της Έλσας Χρυσοστομίδου. Το απόγευμα επιμορφωτική εκδήλωση της Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας. Η Λέσχη Ποντίων οργανώνει αύριο το απόγευμα στο Αμφιθέατρο εκδήλωση για την Ποντιακή Γενοκτονία. Παρόντος του Υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη ο Περιφερειάρχης συνάντησε στην Αθήνα την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε.

 

Οι συζητήσεις στον ΑΟΚ για το διοικητικό σχήμα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου συνεχίζονται, όπως φαίνεται είναι πιθανά τα καλά νέα. Βραβεία στην Ένωση έδωσαν με τα αποτελέσματα ψηφοφορίας τους οι προπονητές των ομάδων της Α2 κατηγορίας. Αρχίζει σήμερα το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στον κόλπο της Καβάλας.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης