• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΗ 2013

Χλιαρή και χωρίς αποτέλεσμα ήταν η χθεσινή νέα διαμαρτυρία του Δήμου Παγγαίου σχετικά με την κατασκευή διοδίων πλησίον της Μουσθένης, στην Εγνατία οδό. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ελάχιστη ενώ τα έργα που συνεχίζουν κανονικά προστατεύει τόσο η Αστυνομία όσο και ο Εισαγγελέας. Ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Πάρις Σαββαίδης συνάντησε χθες το μεσημέρι τον Βασίλη Ξουλόγη και του είπε ότι υπεύθυνη για την χωροθέτηση των διοδίων είναι η Κυβέρνηση. Ραντεβού με τον αρμόδιο Υφυπουργό Μεταφορών προσπαθεί να εξασφαλίσει για την ερχόμενη εβδομάδα ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Χθες το απόγευμα νέα απόφαση κατά των διοδίων στη Μουσθένη έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο. Καταδικάστηκε χθες στο Τριμελές Καβάλας για παράβαση καθήκοντος ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Καβάλας Τάσος Κυριατζής. Σήμερα η δίκη για το οικόπεδο του Θόδωρου Καλλιοντζή. Στο Εφετείο Θράκης για υπόθεση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος καταδικάστηκε ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής. «Ο χρυσός κατάφερε να ενώσει τις κοινωνίες» είπε χθες στο Αμφιθέατρο ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης. Εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι επενδυτές υποχώρησαν οριστικά ως προς τα σχέδια τους για τον Έβρο. Ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Καβάλα χαρακτηρίζουν με χθεσινή τους ανακοίνωση τον Μαθιό Ρήγα οι εργαζόμενοι στην Καβάλα Όιλ.

 

Υπεύθυνη για δύο περιπτώσεις κλοπών σε μονοκατοικίες της Καβάλας θεωρεί η Αστυνομία 13χρονη αθίγγανη. Σε βάρος της σχημάτισε δύο δικογραφίες. Ανακοινώσεις για το σχέδιο Περιγιαλίου θα γίνουν το πρωί από τον Κωστή Σιμιτσή και τον Άρη Γιαννακίδη. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας έκανε δεκτή ένσταση κι έτσι αλλάζει ο ανάδοχος του έργου για την ανακαίνιση της Μεγάλης Λέσχης. Υπάρχουν φόβοι ότι το έργο θα αργήσει να ξεκινήσει λόγω της διαμάχης μεταξύ εργολάβων. Γονείς του Νομού Καβάλας συγκεντρώνουν υπογραφές ώστε να συνεχιστεί τον Σεπτέμβρη το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που αφορά δωρεάν παραμονή παιδιών σε ιδιωτικούς και δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Πιέσεις προς το Υπουργείο ασκεί και η τοπική αυτοδιοίκηση. Η ΚΝΕ Καβάλας καλεί τους σπουδαστές του ΤΕΙ να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους για το πρόγραμμα Αθηνά. Προτάσεις για τα δρομολόγια του Καλοκαιριού κατέθεσε η Θασιακή Ένωση Καβάλας. Την Δευτέρα 15 Απριλίου η νέα διαδικασία για την εκμίσθωση του ισόγειου καταστήματος του Επιμελητηρίου. Τέλος Απριλίου εκλογές για τη νέα διοίκηση του Κυνηγητικού Συλλόγου Καβάλας.

 

Αρχίζουν το πρωί στα σχολεία οι εκδηλώσεις για την εθνική γιορτή της Δευτέρας. Στις 11.30 κατάθεση στεφάνων από τμήματα μαθητές στον Δ. Κήπο. Στις 11.30 τη Δευτέρα η παρέλαση. Αύριο το απόγευμα στο Αμφιθέατρο εκδήλωση του συλλόγου Φίλων της Μουσικής. Αύριο βράδυ εκδήλωση για την ενίσχυση της Παιδόπολης. Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει αύριο στις εκδηλώσεις για την Ώρα της Γης. Ο Γιώργος Καλαντζής θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων στις εκδηλώσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Κυριακή της Ορθοδοξίας.

 

Επανήλθε η ηρεμία στον ΑΟΚ αφού χθες έγιναν πληρωμές. Συνεχίζεται η συγκέντρωση χρημάτων για την ομάδα ώστε να υποστηριχθεί και στις επόμενες της υποχρεώσεις. Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Ένωσης για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι στην Καλαμίτσα με τον ΚΑΟΔ.

 

 

Διαβάστε επίσης