• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013

Δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που αφορά τη διαδικασία μετακίνησης των υπό διαθεσιμότητα υπαλλήλων στις νέες κενές θέσεις που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα. Ο πίνακας αναφέρεται για τον Νομό Καβάλας, μόνο στο Δήμο Καβάλας. Μνημονεύει 22 κενές θέσεις. Οι περισσότερες από τις θέσεις αυτές αφορούν την Αστυνομική Διεύθυνση, το Νοσοκομείο Καβάλας, το ΕΚΑΒ και το Πρωτοδικείο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Καβάλας Τάσο Ιωαννίδη, σε διαθεσιμότητα βρίσκονται τους τελευταίους μήνες 20 περίπου εργαζόμενοι δημόσιων υπηρεσιών του Νομού. 15χρονη τραυματίστηκε ελαφρά χθες το απόγευμα στην οδό Τενέδου, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο επιβατικό αυτοκίνητο. Η 15χρονη μόλις είχε αποβιβαστεί από Αστικό λεωφορείο. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Χωρίς ουσιαστικά νέα συζητήθηκε χθες το πρωί στην Βουλή η ερώτηση του Γιώργου Καλαντζή για το 12%. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης παρέπεμψε στα Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών που όπως είπε έχουν την κύρια αρμοδιότητα επί του θέματος. Ούτε χθες έγινε το ραντεβού του σωματείου των εργαζομένων στη ΒΦΛ με τον διευθυντή του εργοστασίου Γιάννη Τσάρα. 34 είναι οι υποψήφιοι σύνεδροι από τις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ Ν. Καβάλας. Η ψηφοφορία θα γίνει την Κυριακή στην Καβάλα, την Χρυσούπολη, την Ελευθερούπολη και τον Λιμένα της Θάσου.

 

Στήριξη του έλληνα αστυνομικού από το κράτος ζήτησε χθες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρήστος Φωτόπουλος. Ο κ. Φωτόπουλος συνάντησε συναδέλφους του χθες το μεσημέρι στο κτίριο της Α. Δ. Καβάλας. Η Επιτροπή Πολιτών του Δήμου Παγγαίου εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την απορία της για την καθυστέρηση στο ΚΑΣ του θέματος των Λουτρών των Ελευθερών. Γεννημένος στην Καβάλα είναι ο νέος Μητροπολίτης Κομοτηνής και Μαρώνειας Παντελεήμονας Μουτάφης. Συνάντηση με τους δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του οργανώνει για την Κυριακή ο Γιάννης Φιλόσογλου. Αποφεύγει να προσκαλέσει όσους τον αμφισβητούν, δηλαδή τους Αναστασιάδη-Γάκη-Κεχαγιά και Μποσμπότη. Στις 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Καβάλας. Θα εκλεγούν 9 από τα 15 μέλη της νέας νομαρχιακής επιτροπής. Συνεδριάζει την Δευτέρα η διοίκηση του Επιμελητηρίου και η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Την Τρίτη συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ.

 

Αρχίζει το απόγευμα ημερίδα του συνδέσμου Φιλολόγων με θέμα το φαινόμενο του ναζισμού. Το απόγευμα εκδήλωση της Θρακικής Εστίας για τον Κώστα Βάρναλη. Σήμερα και αύριο το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η θεατρική παράσταση «Γιοί και κόρες». Την Κυριακή κόβει την πίτα του ο σύνδεσμος τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας.

 

Νέες συζητήσεις άρχισαν σχετικά με την ανεύρεση επενδυτή στον ΑΟΚ. Αυτό επιβεβαίωσε χθες ο Γιώργος Τσοκτουρίδης. Όπως είπε είναι αισιόδοξος για θετική κατάληξη αυτών. Τραυματίας είναι στην Ένωση ο Μιλόσεβιτς. Μάλλον θα προλάβει το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης