ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

Εκπρόσωποι του αγωγού ΤΑΡ επρόκειτο να έρθουν στην Καβάλα για να συμμετέχουν σε σύσκεψη που προετοιμάζονταν από τον Δήμο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Τελευταία στιγμή ανέβαλαν αυτή τους την επίσκεψη δημιουργώντας διάφορα ερωτηματικά. Χθες το μεσημέρι χαμηλόβαθμα στελέχη του ΤΑΡ ήταν στο ΤΕΕ ΑΜ όπου συζήτησαν τη διέλευση του αγωγού από τον Νομό Καβάλας. Η ομάδα εργασίας των τοπικών φορέων έχει έτοιμη την πρόταση της που εμμέσως πλην σαφώς ζητά να διερευνηθεί η δυνατότητα διέλευσης του αγωγού μόνο από ορεινά τμήματα της επαρχίας Καβάλας. Για το θέμα της παραλίγο επίσκεψης και της παραλίγο σύσκεψης ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής ενημέρωσε χθες βράδυ το δημοτικό συμβούλιο. 250 αστυνομικοί προερχόμενοι ακόμη κι από τη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται το απόγευμα στο κέντρο της πόλης. Σχεδόν την ίδια ώρα οργανώνονται συγκεντρώσεις στον Δημοτικό Κήπο και την Πλατεία από αντιεξουσιαστές και την Πατριωτική Κίνηση. Εγκαινιάζεται στις 8 το απόγευμα η 21η Έκθεση του Επιμελητηρίου που γίνεται ως την Τετάρτη στο Εκθεσιακό Κέντρο. Στις 5 το απόγευμα συνάντηση στο Εκθεσιακό Κέντρο των διοικήσεων των Ομοσπονδιών της ΑΜΘ παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καβαθά. Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες το πρωί στο αεροδρόμιο καθώς επιχείρησαν με πλαστά δικαιολογητικά να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

 

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση της λύσσας πραγματοποιείται το πρωί στο γραφείο του Αρχέλαου Γρανά. Ο Βασίλης Λεμονίδης δήλωσε χθες ότι το έγγραφο του Εμπορικού Συλλόγου προς τον Αντιπεριφερειάρχη θα αναφέρει ότι η γενική συνέλευση δεν επιθυμεί λειτουργία της αγοράς καμιά επιπλέον Κυριακή από τις 7 που αναφέρει ο νέος νόμος. Την Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιεί συνέλευση η Συμπαράταξη Πολιτών για να αποφασίσει τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας. Αυτός όπως φαίνεται θα είναι ο Άρης Βέρρος. Λιγόστεψαν χθες οι καταλήψεις σχολείων στο Νομό Καβάλας. Ο καθηγητής συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ Σωτήρης Τότης υποστήριξε ότι η απεργιακή τακτική της Ομοσπονδίας ήταν λάθος. Θεμελιώθηκε χθες το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο στην παραλία Οφρυνίου. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης κατέθεσε ερώτηση για την μόλυνση του ποταμού Νέστου.

 

Αρχίζει το απόγευμα στο ξενοδοχείο Λούσυ περιφερειακό καρδιολογικό συνέδριο. Το οργανώνει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία. Οι σημερινές ομιλίες των γιατρών απευθύνονται στους πολίτες. Αγιασμός θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας. Ποδηλατοδρομία οργανώνει την Κυριακή στον Πλατανότοπο ο Δήμος Παγγαίου.

 

Σήμερα θα ανακοινωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΟΚ. Χθες παρουσιάστηκε η ομάδα χωρίς να δοθούν αναλυτικές απαντήσεις για το ποιος ετοιμάζεται να αγοράσει το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο. Ο ΑΟΚ πήρε χθες πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Το ματς της Δευτέρας με τον Ηρακλή θα σφυρίξει ο διαιτητής Γκράνας από την Ξάνθη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης