• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

Λύθηκε χθες το βράδυ σοβαρό πρόβλημα στις τηλεπικοινωνίες του ΟΤΕ που ταλαιπώρησε πελάτες αλλά και δημόσιες υπηρεσίες στην πόλη της Καβάλας. Είναι χαρακτηριστικό ότι για ώρες ήταν εκτός λειτουργίας τα τηλέφωνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας ενώ το 100 εξυπηρετούσε τους πολίτες με εκτροπή σε κινητό τηλέφωνο! Χωρίς τηλέφωνο ήταν και το εργοστάσιο της ΒΦΛ. Το θέμα της έμμεσης αύξησης των λιμενικών τελών λόγω της σύμβασης για την περισυλλογή αποβλήτων των πλοίων απασχόλησε χθες βράδυ τη συνεδρίαση της διοίκησης του Επιμελητηρίου. Ενημέρωση έγινε από τον εκπρόσωπο των ναυτικών πρακτόρων Βλάση Κυριακού. Το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος έχει ραντεβού με τους Εμπορικούς Συλλόγους Καβάλας και Χρυσούπολης για το θέμα λειτουργίας της αγοράς τις Κυριακές του 2015. Έντονα διαμαρτύρεται ο Παναγιώτης Αρσονιάδης επειδή χθες μετείχε στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ αλλά δεν του επιτράπηκε να μιλήσει. Η συμμετοχή στην απεργία ήταν μικρή. Οι δύο απεργιακές συγκεντρώσεις κατέληξαν σε μία πορεία στο κέντρο της πόλης. Δύο φορές συνεδρίασε χθες το δημοτικό συμβούλιο Νέστου, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2015.

 

Άσκηση στο Τεχνικό Λύκειο πραγματοποιεί το πρωί η Π.Υ. Καβάλας και το ΕΚΑΒ. Στις 9 το βράδυ εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη πλατεία Καπνεργάτη. Λύθηκε το πρόβλημα θέρμανσης στο 6ο Λύκειο. Την Κυριακή το πρωί η ΝΟΔΕ Καβάλας οργανώνει εκδήλωση ομιλία για τα 40 χρόνια του κόμματος στο Λούσυ. Ομιλητής ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Θα τιμηθούν πρώην βουλευτές Καβάλας και πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ. Αύριο το απόγευμα θα μιλήσει στο μουσείο καπνού η βουλευτής Νίκη Τζαβέλα. Ο Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος απάντησε θετικά σε ερώτηση του Γιώργου Καλαντζή για ίδρυση στην πόλη μας Ινστιτούτου Πετρελαίου και Τεχνολογικής Σχολής. Ο Αντώνης Μιτζάλης εξελέγη πάλι πρόεδρος στους ξενοδόχους της Καβάλας. Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Γιάννης Πασχαλίδης για την υπό κατάργηση Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου.

 

Εορταστικό παζάρι στους πεζόδρομους οργανώνει αύριο το πρωί ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Αύριο βράδυ εκδήλωση για το κρασί Μποζολέ των καθηγητών Γαλλικής γλώσσας. Στην Καβάλα την Κυριακή το πρωί η γενική συνέλευση του Πανελληνίου Συλλόγου Φωτοβολταικών Στέγης. Δύο εκδηλώσεις ενημερωτικού χαρακτήρα θα γίνουν την Δευτέρα το πρωί στο κέντρο της πόλης για την ημέρα κατά του Aids.

 

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό, ματς που θα σφυρίξει ο διαιτητής Φωτιάς από την Πέλλα. 500 οπαδοί του Άρη αναμένονται την Κυριακή στην Καβάλα για το ματς του Βυζαντίου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Θα βρίσκονται στη θύρα 10. Χωρίς θεατές η αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στην Ένωση και τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Διαβάστε επίσης