• 1 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ανακοίνωσε χθες τη σύλληψη και προσωρινή κράτηση 49χρονου επαγγελματία λόγω χρεών στο δημόσιο 16,7 εκ ευρώ! Ο 49χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος σε κοντινή ημερομηνία. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρία του 49χρονου απέτυχε οικονομικά πριν την κρίση, το ποσό του χρέους οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις προσαυξήσεις. Νωρίτερα χθες συνελήφθη στη Χρυσούπολη 52χρονος που οφείλει στο κράτος 708.000 ευρώ. Σύσκεψη φορέων παρουσία του Υπουργού Γιάννη Βρούτση προετοιμάζεται στο Επιμελητήριο το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας. «Δεν θα πάω στην ημερίδα, είναι φιέστα» είπε χθες για το γεγονός της Τρίτης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης. Πιθανή η συμμετοχή στην ίδια ημερίδα και του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης ενημέρωσε χθες βράδυ τη διοίκηση του Επιμελητηρίου για το θεσμό της «λευκής νύχτας» που θα γίνει τον Μάιο στη Καβάλα. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα νέα από το Υπουργείο Υγείας για το παλιό Νοσοκομείο. «Ο Υπουργός πρέπει να δει το θέμα ουσιαστικά κι όχι δικαστικά» δήλωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ο Παντελής Λασκαρίδης είναι ο πιθανότερος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας με το ψηφοδέλτιο Κώστα Μορφίδη. Οριστικές αποφάσεις σήμερα το βράδυ στη περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στη Κομοτηνή.

 

Ο Στέφεν Μουρ είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ενεργειακής Αιγαίου, όπως ανακοίνωσε χθες η ίδια η εταιρία. Προβληματισμός μεταξύ δάσκαλων και νηπιαγωγών για την αυτοαξιολόγηση, προκύπτει στις έκτακτες γενικές συνελεύσεις του τοπικού συλλόγου που συνεχίστηκαν χθες στη Χρυσούπολη. Ανησυχία για το θέμα του αγωγού ΤΑΡ εκφράζει με ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Παππάς. Περιοδεία στο διοικητήριο έκανε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Με τους εργαζόμενους του Βοήθεια στο Σπίτι συναντήθηκε ο Άρης Βέρρος. Οι 4 βουλευτές του Νομού Καβάλας υπέγραψαν σε ερώτηση 75 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα. Στη Δράμα θα είναι σήμερα ο γενικός γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Συνεδριάζει την Τρίτη η τοπική κοινότητα Καβάλας. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι ο Δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης.

 

Το βράδυ στο Όσκαρ ρεσιτάλ πιάνου του Πάνου Τριχόπουλου, κοινή εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου και της ΣΦΓΤ. Ο Ανδρόνικος Σινιώρης εξελέγη πρόεδρος στο σύλλογο Καβαλιωτών Θεσσαλονίκης. 19 διαφορετικές εκδηλώσεις γίνονται το τριήμερο στον Δήμο Παγγαίου. Ο Σύλλογος «Ο τόπος της ζωής μας» οργανώνει τη Καθαρά Δευτέρα εκδήλωση στη Νέα Καρβάλη.

 

Όλοι οι παίκτες του ΑΟΚ είναι στη διάθεση του προπονητή Μιχάλη Ιορδανίδη για το κυριακάτικο παιχνίδι στη Δράμα. Ανησυχίες για τον διαιτητή Κατσικογιάννη. Από τον Γενάρη του 2007 έχει να κερδίσει ο ΑΟΚ μέσα στη Δράμα. Επισκέψεις σε σχολεία της πόλης έκανε χθες αντιπροσωπεία της Ένωσης. Αύριο στις 5 το απόγευμα το ματς με τον ΟΦΗ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης