• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΓΕΝΑΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΓΕΝΑΡΗ 2016

Περίπου 1.000 αγρότες από το Νομό Καβάλας συμμετείχαν χθες στο συλλαλητήριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης Agrotika. Από σήμερα οι αγρότες επανέρχονται στα μπλόκα. Κατάμεστη από κόσμο ήταν χθες το απόγευμα η αίθουσα του Όσκαρ, για την εκδήλωση κοπής πίτας του Δήμου Καβάλας. Στην ομιλία της η Δήμητρα Τσανάκα αναφέρθηκε στην μεταφορά των δημοτικών υπηρεσιών στο κτίριο του πρώην ΕΟΚ. Κατά πλειοψηφία η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας αποφάσισε την ενοικίαση του κτιρίου του ΝΟΚ για το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο. Το ενοίκιο που θα πληρώνει ο Δήμος Καβάλας στον ΝΟΚ ορίστηκε στα 1.400 ευρώ το μήνα. Συνελήφθη χθες στην πόλη μας υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Διακοπή νερού σε άπορη οικογένεια, σε δημοτικό διαμέρισμα έκανε πρόσφατα η ΔΕΥΑΚ.

 

Σύσκεψη με τα πρωτοβάθμια σωματεία δημοσίων υπαλλήλων πραγματοποιεί τη Δευτέρα το απόγευμα η ΑΔΕΔΥ Καβάλας, θέμα της σύσκεψης η απεργία της 4ης Φεβρουαρίου. Συμβολική κατάληψη 2 ωρών στο Δικαστικό Μέγαρο από δικηγόρους χθες το πρωί. Στην απεργία της ερχόμενης Πέμπτης στην Καβάλα συμμετέχουν οι πράκτορες του ΟΠΑΠ, τα πρατήρια υγρών καυσίμων αλλά και τα φαρμακεία. Μικρή προσέλευση μηχανικών την Τετάρτη σε εκδήλωση του ΤΕΕ ΑΜ για το ασφαλιστικό.  Ο Διονύσης Μπεχράκης ενημέρωσε το σωματείο της ΒΦΛ ότι η εταιρία είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΔΕΠΑ.  Την Δευτέρα αναλαμβάνουν τα καθήκοντα τους οι νέοι προϊστάμενοι εκπαίδευσης Απόστολος Βαγενάς- Κώστας Μπαντίκος. 1.000 πρόσφυγες ήρθαν την Τετάρτη το απόγευμα στο λιμάνι, με το πλοίο Νήσος Μύκονος. Όλο το Φεβρουάριο θα εκτελεί δρομολόγια από το λιμάνι της Καβάλας το Εξπρές Σαντορίνη στη θέση του Εξπρές Πήγασος. Την Τρίτη ο Δήμος Καβάλας παραλαμβάνει κοτόπουλα που θα μοιράσει στους δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας.

 

Αναβάλλεται για τη Δευτέρα η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας. Κηδεύτηκε χθες η Ζωή Κανδήρου, πρώην πρόεδρος του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Πέθανε την Τετάρτη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν σε ηλικία 76 ετών. Σειρά ομιλιών στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας θα κάνει το προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών. Εκλογές προετοιμάζει για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας. Πίτα κόβει σήμερα το Νοσοκομείο, το απόγευμα και το Δημοτικό Ωδείο. Την Κυριακή βασιλόπιτα του συλλόγου Πολυτέκνων και των Γιατρών του Κόσμου. Αύριο και μεθαύριο το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Φαλακρή Τραγουδίστρια».

 

Και με τον Μάκη Κατσαβάκη συζήτησε ο ΑΟΚ για να αναλάβει την ομάδα μας το προσεχές Καλοκαίρι. Αισιοδοξία στην βασιλόπιτα της Ένωσης για την παραμονή στην Α1 κατηγορία. Χωρίς τον προπονητή του το Βυζάντιο στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Κοζάνη. Ολοκληρώθηκε στο Νέστο η μεταγραφή Φραγκούλη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης